Nieuwe sanitaire innovaties in de kijker voor huishoudens en bedrijven

Kocoon GrisBois Angle
Zaagbaar2
SANICUBICV1

Ruim 60 jaar zorgt SFA Benelux voor het sanitair comfort. Door hun technische knowhow en vooral inventieve, betrouwbare en eenvoudig te implementeren oplossingen kan SFA Benelux zowel vakmannen als particulieren dagelijks laten genieten van een doordachte badkamer of welness. Tijdens de beurs Install Day op 19 november 2021 toont SFA Benelux enkele interessante innovaties.

Moeilijke natte ruimte? Zaag zelf een douchebak op maat

De Kinesurf zaagbaar douchebak is makkelijk op maat te verzagen door de vakman en dit langs de vier zijden. Hierdoor maak je de douchebak helemaal aanpasbaar. Met standaard afmetingen hoef je geen rekening te houden. De douchebak is vervaardigd uit een 4 cm dikke plaat uit biocryl en biotec. De douchebak is uitermate schokbestendig en anti-bacteriëel. Door het lichtgewicht van de douchebak is deze tijdens de installatie makkelijk te manipuleren en te verzagen. Gaat het nu om een landelijk, klassiek of modern interieur? De Kinesurf voelt zich thuis in elke badkamer. Kinesurf zaagbaar is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen: van 80 cm t.e.m. 180 cm in glanzend of mat wit.

Kocoon douchecabine monteer je in 1 dag!

Bestaande huizen worden vaak aangepast in functie van de bewoners. Soms gaat het niet altijd om grote verbouwingswerken, maar om kleine aanpassingen in badkamers, zoals het verwijderen van het bad en het voorzien van een gebruiksvriendelijke inloopdouche. Toch merkt menig vakman dat heel wat klanten de breek- en opbouwwerken niet zien zitten.

Met Kocoon helpen we je bij de verkoop bij je klant en de juiste onderdelen te bestellen. Als vakman doorloop je de configurator samen met de klant en stel je een gepersonaliseerde douchecabine samen. De klant ziet onmiddellijk hoe zijn inloopdouche eruit zal zien. Met één druk op de knop, heb je alle onderdelen die je nodig hebt, en kan je een offerte opmaken die klopt. Door de eenvoud in montage kan je de Kocoon douchecabine makkelijk plaatsen in één dag. Kom zeker even deze innovatie bekijken op Install Day.

Van vergruizer naar opvoerstation

Een extra toilet, badkamer, bijkeuken of wasruimte installeren in een bestaande woning, zonder dat er ingrijpende verbouwingen gebeuren. Met het uitgebreide Sanibroyeur-gamma kan er voor elk type afvoer van afvalwater in woningen een oplossing worden aangeboden.

Daarnaast heeft SFA Benelux ook opvoerstations in het assortiment voor grijswater, zwartwater of regenwater. Gaat het om een residentieel of tertiair project? Gaat het om een boven- of ondergrondse plaatsing? Is het nu een éénfasige of driefasige uitvoering? Afhankelijk van de behoeften kan SFA Benelux een antwoord bieden. Kom ons zeker een bezoek brengen op Install Day op stand 142 op 19 november 2021 in Brussels Kart Expo. Onze SFA experten staan klaar om u verder te helpen.

Geen tijd om tot langs te komen? Vul het formulier in en geef aan welke van de drie innovaties je boeien: Kinesurf zaagbaar douchebak, Kocoon douchecabine en/of opvoerstations van Sanibroyeur. SFA Benelux bezorgt je meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email