Kinerock, extra vlakke douchebakken uit mineraalcomposiet van Kinedo

Kinerock
KinedoPureFlatV2
KinerockPlusVenato

De inloopdouche is niet meer weg te denken uit onze badkamers. En daar zijn veel goede redenen voor: comfort, tijdsbesparing en dagelijks genieten. De optimale douchebeleving begint met een Kinedo®-douchebak. Vanaf de grond perfect!

De Kinerock douchebakken zijn gemaakt van mineraalcomposiet met een gekleurd oppervlak in natuursteenstructuur. Dit ademt de sfeer van echte natuursteen. De douchebak Kinerock is solide, schokbestendig en door zijn structuur van nature minder glad. De hoogte is slechts 3 of 4 cm, dus ideaal voor een veilige inloopdouche. Goed om te weten is dat de Kinerock douchebakken op maat gezaagd kunnen worden. Zeer stijlvolle douchebakken verkrijgbaar in 6 natuurlijke kleuren. Voor een modern en uniform geheel, is het afvoerrooster uitgevoerd in dezelfde kleur als de douchebak.

Kinerock+ douchebakken zijn gemaakt uit hetzelfde materiaal als Kinerock, maar zijn verkrijgbaar in maar liefst 15 natuurlijke kleuren en in diverse oppervlaktestructuren.

Kinerock+ Essential is een ultradunne douchebak met slechts 2 cm hoogte en met een mineralige oppervlaktestructuur. Zeer geschikt voor gebruikers met een beperkte mobiliteit. Mooie stilistische en moderne look!

Kinerock+ Forest heeft een natuurlijke houtstructuuroppervlak en geeft een warme touch aan de badkamer. Ook beschikbaar in 15 kleuren.

Kinerock+ Venato is de nieuwste aanwinst in de Kinedo douchebakkencollectie. Deze klassevolle douchebak met een oppervlaktestructuur van wit geaderd marmer geeft uw douche een natuurlijke en luxueuze look. Absoluut een eye-catcher in de doucheruimte.

Naast deze mineraalcomposiet douchebakken biedt Kinedo® eveneens een uitgebreide acryl douchebakken. Denk maar aan de gekende Kinesurf douchebakken.

Wenst u graag meer informatie over Kinerock douchebakken van Kinedo®. Vul het formulier in en u ontvangt de douchebakken brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email