Vorm je tuinhuis of -berging om tot een mini wellness met sanitaire ruimte

SFA Benelux BV

Pak jij dit jaar de tuin aan? Droom jij van een kleine wellness in de tuinberging of het tuinhuisje? Een extra sanitaire ruimte met wc, douche en wasbak komt hierbij zeker van pas. Dankzij de oplossingen van Sanibroyeur® is het mogelijk om een sanitaire ruimte mits kleine aanpassingen mogelijk te maken.

Maar hoe zit dat met de aanpassingswerken?

Met SANIWALL® Pro UP is het mogelijk om met een elektrische voeding van 220-240V en een afvoerbuis met een diameter van 2,2 tot 3,2 cm een complete bad- of douchekamer aan te sluiten. Dus een rioolpijp van 11 cm is dus niet nodig.

Het pakket bestaat uit een fecaliënvermaler van Sanibroyeur® met een inbouwelement en bedieningspaneel van Grohe. De fecaliënvermaler zit dus helemaal weggewerkt en laat toe dat een wc, wastafel en douche aangesloten kunnen worden op SANIWALL® Pro UP. Alle verbindingen voor de wc, wastafel en douche zijn mooi weggewerkt achter dezelfde wand. SANIWALL® Pro UP is op een dragende muur of tegen een tussenmuur met een verstevigd frame monteerbaar. De ultrastille SANIWALL® Pro UP kan je combineren met elk type WC-wandmodel.

Belangrijker in dit verhaal is wel dat het tuinhuis of -berging en de afvoerbuis goed geïsoleerd zijn en dus vorstvrij zijn. Zo kan je heel het jaar door genieten van je relaxruimte in de tuin. 

Makkelijk toegankelijk voor onderhoud

De SANIWALL® Pro UP is heel onderhoudsvriendelijk. Dankzij het afneembare glazen voorpaneel hoef je het toilet of de vermaler niet te demonteren. De vermaler zelf kan via de bovenzijde geopend worden ter nazicht van de korf of het elektrisch gedeelte van de vermaler.

Wil je graag meer weten over de oplossingen van Sanibroyeur®Vul het formulier in en ontvang de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email