Met SANIWALL Pro UP is je extra douchekamer een feit

Je mist een extra douchekamer voor je kinderen of je gasten? Zonder grote werken is je droom niet haalbaar: buizen aftakken, kappen en breken… Je ziet het helemaal niet zitten. De file aan de badkamer zal blijven, tot je grote frustratie. Of bestaat er toch een oplossing?

Sanibroyeur® bedenkt al meer dan 60 jaar slimme sanitaire installaties die door vakmannen worden geplaatst. Eén van hun slimme oplossingen is de SANIWALL® Pro UP. Deze complete oplossing bestaat uit een wandcloset (versta: het mechanisme van de WC achter de wand) waarop een toilet, wastafel, bidet of douche kan worden aangesloten. Ja, je begrijpt het al. Je extra toilet of douchekamer in je woning komt in zicht.

Dankzij SANIWALL® Pro UP zijn ingrijpende verbouwingen uit den boze en eenvoudig te realiseren, omdat je enkel een elektrische voeding van 220-240V en een afvoerbuis met een diameter van 22 tot 32 mm dient te voorzien.

Hoe werkt het?

SANIWALL® Pro UP heeft als hoofdstructuur een Grohe inbouwelement. Dit inbouwelement is afstelbaar op de gewenste hoogte. Dit verhoogt het comfort van senioren en mensen met mobiele beperkingen.

Door het gebruik van een wandmodel zijn het reservoir en ook alle technische onderdelen van de wc niet zichtbaar. Dit betekent dat de vloer volledig vrij en makkelijk te reinigen is. Het voorpaneel van het wandmodel kan worden afgewerkt met een stijlvol glaspaneel of is betegelbaar.

Maar het technische vernuft zit voornamelijk in het volgende: alle verbindingen voor de wc, bidet, wastafel en douche zijn mooi weggewerkt achter dezelfde wand. Door het gebruik van het inbouwelement van Grohe in combinatie met de fecaliënvermaler kies je tegelijk voor mogelijkheden om een wastafel, bidet of douche mee aan te sluiten. 

SANIWALL® Pro UP kan zowel gemonteerd worden op een dragende muur als tegen een tussenmuur met een verstevigd frame. Na de montage beslis je of je bijvoorbeeld nog een wastafel, douche of beiden toevoegt. SANIWALL® Pro UP kan je combineren met elk type WC-wandmodel. Het stille en onderhoudsvriendelijke spoelsysteem dat ook nog eens waterbesparend (3 tot 6 liter) is, is dus op zich de moeite waard om te overwegen.

Maar wat als er iets blokkeert?

Sanibroyeur® stelt eenvoudige interventie hoog in het vaandel. Dankzij het afneembare glazen voorpaneel kan de installateur een interventie uitvoeren zonder het toilet of de vermaler te demonteren. Ook de vermaler is direct toegankelijk. Zowel het elektrische gedeelte kan makkelijk vervangen worden als de korf zelf is makkelijk toegankelijk.

Je merkt het ongetwijfeld. Je extra douchekamer is niet meer veraf. En mits het inschakelen van een erkend vakman geniet je nog eens van vijf jaar garantie.

Wil je graag meer weten over deze sanitaire totaaloplossing van Sanibroyeur®? Vul het formulier in en ontvang de brochure. 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email