Aluminium ramen kiezen is denken op lange termijn

Schüco
Schüco
Schüco

De vele toepassingsmogelijkheden, het duurzame karakter, de slanke profielen en de architecturale vrijheid zijn maar enkele van de vele voordelen waarom architecten, opdrachtgevers en projectontwikkelaars kiezen voor aluminium.

Het feit dat aluminium een totaalconcept kan afleveren waarbij niet enkel de ramen, maar ook zonwering, en andere elementen op en rond de woning in aluminium worden aangeboden, maakt dat aluminium kiezen een goede oplossing is. Wij geven de belangrijkste voordelen op een rij.

Moderne en elegante look van aluminium

Met aluminium ramen kan je een verfijnde look creëren en toch is het profiel van het raam sterk. De profielen kunnen heel wat gewicht dragen, waardoor aluminium ramen geschikt zijn voor grote glaspartijen. Door de stevigheid van de aluminium profielen zijn de ramen bestand tegen inbraken. Ook bij de plaatsing is aluminium een goede keuze, omdat het een licht materiaal is en makkelijk hanteerbaar voor de installateurs.

Het duurzaam karakter van aluminium

Aluminium is het minst gevoelig voor temperatuurschommelingen en wisselende weersomstandigheden. Het materiaal is dus bestand tegen barsten en scheuren waarin vuil zich kan opstapelen. Van nature kan aluminium niet aangetast worden door UV-stralen, vocht, roest of rot. Het trekt ook niet krom. Dit maakt aluminium duurzaam en vormvast.

Thermische en akoestisch comfort van aluminium ramen

Met aluminium ramen kiest u voor een energie-efficiënte oplossing omdat aluminium isoleert tegen koude en warmte, waardoor de ramen perfect lucht-, water en winddicht zijn.

Aluminium is een milieubewuste keuze

Het materiaal is volledig recycleerbaar. Het ondergaat ook geen enkel kwaliteitsverlies waardoor het 100% herbruikbaar is. Dit maakt dat kiezen voor aluminium een ecologisch verantwoorde keuze is.

Bent u overtuigd door de meerwaarde van aluminium ramen? Vul het formulier in en Schüco bezorgt u de overzichtsbrochure waar u kan kennis maken met hun aanbod aan aluminium schrijnwerk.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email