Eén met de natuur dankzij de Schüco schuifsystemen

Binnen en buiten worden met elkaar verbonden, dankzij de Schüco schuifraamsystemen. Zeker in tijden van lockdown een welkome ervaring. De schuifsystemen hebben twee belangrijke kenmerken:

Panorama Design: Hoger, groter en breder

Het panoramisch design van deze schuifsystemen belemmert het zicht niet, dankzij de filigrane aanzichtbreedten, de verborgen kozijnen en de hoge flexibiliteit van de systemen.

De vleugelhoge greeplijsten zijn verwerkt in het profielframe waardoor de greeplijst niet zichtbaar is. Daarnaast biedt Schüco haar schuiframen ook aan met een automatische bediening via tablet, smartphone of schakelaar. Ook door enkel een lichte aanraking van het schuifraam, kan het raam moeiteloos worden geopend.

Met de ramen en schuiframen van Schüco is het mogelijk om in het plafond te werken met verborgen profielen waardoor de ramen en schuiframen lopen tot aan het plafond. Ook een gestroomlijnde inbouw in de muur is mogelijk. Slechts 31 mm van het ontmoetingsprofiel is zichtbaar. Met de vlakke dorpel is een drempelvrije overgang mogelijk van binnen naar buiten.

Seamless: alles in één lijn

Seamless betekent voor Schüco dat gevel- en schuifelementen moeiteloos in elkaar overlopen. Hierdoor blijft de aanzichtsbreedte hetzelfde. Achter het aanzicht van 35 mm verbergen zich de stijlen van de gevelprofielen, de profielen van het schuifdeursysteem of de combinatie van beide.

Zo wordt het ontwerp van de tekening een echt aanzicht: lineair gestructureerd door de slanke gevelconstructie, gecombineerd met elementen die geopend kunnen worden.

Wilt u graag al meer informatie omtrent de minimalistische Schüco schuifsystemen? Vul het formulier in en Schüco bezorgt u graag de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email