Met Schüco SmartActive neemt u hygiënische voorzorgen

Schüco ontwikkelde het eerste raamsysteem met antimicrobieel oppervlak. Met Schüco SmartActive is het mogelijk om zowel de grepen als de binnenkant van de totale raamconstructie te beschermen. SmartActive is verkrijgbaar op alle actuele Schüco AWS raamsystemen. Dé ideale oplossing voor ziekenhuizen, zorginstellingen zoals rusthuizen, woonzorgcentra…, kinderdagverblijven, scholen, openbare gebouwen…

Hoe werkt het?

Microscopisch kleine zilverdeeltjes worden verwerkt in het oppervlak. Deze zilverdeeltjes zijn gegarandeerd nanovrij en kunnen daardoor niet via de huid het lichaam doordringen.  Ziektekiemen die in contact komen met het SmartActive-oppervlak sterven af. Uitbreiding van bacteriën wordt hierdoor verhinderd.

Schüco voorziet deze nanoparticules op grepen en op de binnenkant van de raamprofielen omdat het juist daar is waar mensen de ramen vast houden.

Keuzemogelijkheden

  • De Schüco-grepen met SmartActive zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals geanodiseerd, INOX, INOX-look en poedercoating
  • Het volledige gamma van Schüco AWS profiel-oppervlaktebehandeling is verkrijgbaar met SmartActive aan de binnenzijde. U geniet van een uitgebreide keuze aan kleuren en de kleur kan ook projectspecifiek worden verkregen.

Wilt u graag meer informatie omtrent het Schüco SmartActive concept? Vul het formulier in en Schüco bezorgt u de brochure en de technische fiche.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email