Ontdek het panorama-designvenster Schüco AWS 75 PD.SI, één en al vorm en functie

SchuecoAWS75PDSI70SV1
AWS75PDSImGeschaeftshaus
Schüco

De uiterst smalle aanzichten met een basisdiepte van 75 mm zorgen voor een uitgepuurde look én garanderen een maximale transparantie van dit panorama-designvenster van Schüco. Geïntegreerd beslag, geminimaliseerde voegen en een verdekte ontwatering dragen verder bij aan de verfijnde vormgeving.

De ramen kunnen perfect worden geïntegreerd in Schüco gevelsystemen – bijvoorbeeld de Schüco FWS 35 PD – en kunnen eveneens in hoge mate worden geprefabriceerd. Bovendien heeft men telkens de keuze uit verschillende openingsmogelijkheden en -types, die meer speelruimte geven op het vlak van de vormgeving, én is het raamsysteem inbraakwerend tot klasse RC2.

Schüco zou echter Schüco niet zijn als ook niet volop op energie-efficiëntie werd ingezet: een Uf-waarde tot 1,7W/(m2K) en de integratie van driedubbele beglazing behoren tot de mogelijkheden. In de nabije toekomst zal Schüco dit product indienen voor een Cradle-to-Cradle zilver certificaat. Dit past perfect bij de ecologische visie van Schüco, dat volop inzet op de maximale hoogwaardige recyclage van bouwmaterialen en focust op het verlengen van de levensduur van gebouwen en hun materialen.

Naast energie-efficiënt en ecologisch is de Schüco AWS 75 PD.SI ook zeer geluidwerend, met een Rw waarde tot 46 dB. Kortom, een volledig totaalpakket voor een moderne nieuwbouw of renovatie.

Wenst u graag meer informatie over dit panorama-designvenster? Vul het formulier in en Schüco bezorgt u de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email