Huissleutels zoek? Niet meer dankzij BlueCon van Schüco

Ongetwijfeld overkomt het je ook wel eens dat je op zoek bent naar de huisdeursleutel. Schüco maakt komaf met je kopzorgen en integreert een module in de deurstijl waardoor je de voordeur kan openen met je smartphone.

Dankzij Bluetooth maak je een verbinding tussen het slot en de smartphone. De module in de deurstijl controleert of een naderende persoon met smartphone toegangsrecht heeft of niet. Daarenboven is het mogelijk om derden toe te laten. Dit kan permanent of beperkt in tijd. Met de BlueCon technologie verhoogt Schüco het comfort van de eindklant.

Hoe veilig is BlueCon?

Naast comfort heeft Schüco ook een uitstekende reputatie op het vlak van veiligheid hoog te houden. De deuren, ramen en schuifsystemen van het bedrijf staan bijvoorbeeld wereldwijd bekend om hun uitstekende inbraakwerendheid. Dankzij de dubbele AES 128-bit-encryptietechnologie voldoet ook het Schüco BlueCon  systeem aan de hoogste veiligheidsvereisten; enkel de beheerder kan het slot terug naar fabrieksinstellingen omzetten. De digitale vergrendeling wordt elke 24 uren vernieuwd (individueel instelbare interval). Bij verlies van de smartphone kan een onbekende het wachtwoord voor het gebruikersaccount in de app onmogelijk wijzigen, noch kan deze persoon de module resetten naar de fabrieksinstellingen, waardoor toegang door onbekenden uitgesloten is. 

Schüco BlueCon is uitermate geschikt voor toegangscontrole voor één-, meergezinswoningen of kantoorgebouwen. Ook voor vakantiehuisjes kan dit interessant zijn, aangezien men tijdelijk toegang verleent.

Wil je graag meer weten over de BlueCon techniek? Vul het formulier in en Schüco bezorgt je meer informatie.

Geniet van de actie Opendeurdagen 2019

Bezoek één van de Schüco Premium Partners in uw buurt en ontvang tot 1500 EUR korting op uw aluminium ramen en deuren van 21 februari t.e.m. 31 maart 2019. De waarde van de korting is afhankelijk van de contractwaarde van de aluminium profielen van Schüco.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email