Via meer dan 40 ondernemingen, verspreid over de hele wereld, Schréder zet zich elke dag opnieuw in om zijn klanten totaaloplossingen te bieden voor verlichting; van ontwerp tot dienst na verkoop, met inbegrip van intelligente controlesystemen, stedelijk meubilair, veiligheidselementen en tal van andere geïntegreerde functies. Het aanbod van Schréder is in acht segmenten onderverdeeld: Sfeerverlichting, Weg en Stad, Tunnel, Architecturale Verlichting, Sport, Transit, Industrie en Campus. Dankzij haar oplossingsgerichte aanpak slaagt Schréder erin om het leven van de mensen, hun welzijn en veiligheidsgevoel te verbeteren en tegelijk hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Uitrusting Schréder geniet van de voordelen van een internationale groepering en is een belangrijke regionale speler in haar sector. Deze nabijheid maakt het mogelijk om een partnership met haar klanten te ontwikkelen en de producten aan de lokale wensen en vereisten aan te passen.


Merken: Schréder BE S.A./N.V.
Overzicht van beschikbare informatie: 10 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 7 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 2 technische fiches.