Schöck is gespecialiseerd in de ontwikkeling, engineering en verkoop van innovatieve systemen voor de bouw. Op het gebied van wapeningstechniek en betontechniek. Het doel is, voortdurend producten te ontwikkelen die bijdragen aan kwaliteitsverbetering en rationalisering in de bouw. Schöck concentreert zich hierbij op bouwfysische en statisch constructieve toepassingen.

 

De competentie ligt in oplossingen voor:

  • Koudebruggen
  • Contactgeluid

 

Met de productgroepen Isokorb®, Novomuur®, en Tronsole® biedt Schöck hiervoor praktische oplossingen. Deze beantwoorden aan de huidige stand der techniek en worden continue doorontwikkeld.

 

Op het gebied van de wapeningstechniek heeft Schöck zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. Schöck is producent en leverancier van de volgende "specials" in de wapeningstechniek:

  • Bole® ponswapening
  • ComBAR® glasvezelwapening
  • DORN deuveltechniek

 

Naast de hoge eisen, die aan de producten worden gesteld, nemen service en technische ondersteuning een evenzo belangrijke plaats in. Hetgeen door velen nog altijd als een belangrijke meerwaarde wordt ervaren, is voor Schöck allang vanzelfsprekend.


Merken: Schöck
Overzicht van beschikbare informatie: 3 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 1 brochure, 1 CAD tekening, 0 certificaten, 1 handleiding, 0 instructievideos, 0 technische fiches.