Op zoek naar een betrouwbare bouwpartner voor ramen en deuren?

Sapa

Bij de keuze van de ramen ga je als (ver)bouwer niet over één nacht ijs. Er zijn heel wat verschillende elementen die meespelen. Wie aan een drukke straat woont bijvoorbeeld, zal willen dat de ramen heel goed isoleren, terwijl anderen de voorkeur zullen geven aan een maximale lichtinval. Nog anderen zullen investeren in veiligheid of kiezen voor design in functie van de stijl van hun woning.

De fabricage van Sapa aluminium ramen en deuren is vakwerk. Daarom werkt Sapa uitsluitend samen met getrainde professionals, de Sapa AluminiumVakmannen. Met enthousiasme en vakkennis maken en plaatsen zij jouw ramen en deuren volgens de regels van de kunst. Bovendien organiseert Sapa voor hen en hun medewerkers regelmatig opleidingen, waardoor je er steeds op kan vertrouwen dat jouw opdracht in veilige handen is.

De Sapa AluminiumVakman geeft jou sluitend advies over welk type ramen en deuren past bij jouw woonbehoeften en helpt jouw woondroom te realiseren.

Sapa innovaties op Batibouw 2020

Vanuit haar Scandinavische roots is het merk Sapa doordrongen van de duurzame gedachte. Groen is niet enkel de hoofdkleur van het merk, maar is tevens een leidraad doorheen de productie van het aluminium, dat de basis vormt voor haar ramen, deuren en schuifsystemen. Door de nauwe banden met de Hydro groep is Sapa namelijk uniek in het aanbieden van producten die voor 75% vervaardigd zijn uit post-consumptie aluminium.
Als consument kan je dus op je twee oren slapen, met Sapa kies je voor écht duurzame ramen en deuren voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject.

Particuliere bouwheren kunnen op de Sapa stand op Batibouw kennis maken met de volgende innovaties:

  • Het raam Avantis Smartline 75 SHI: een hoogwaardig thermisch isolatiesysteem met drie kamers.  Dit systeem heeft een bouwdiepte van 75 mm en levert hoge prestaties in geval van extreme weersomstandigheden.
  • Het schuifraam Confort Smartline XS: dankzij een versmalde aanzichtbreedte van slechts 36 mm één van de smalste schuiframen in zijn soort.
  • De Artline open hoek kan je ontdekken in combinatie met de screen Panovista Max van Renson. Met de open hoek van Artline zijn binnen en buiten altijd in harmonie. Het minimalistisch design schept licht en ruimte.

Kom onze duurzame aluminium oplossingen ontdekken op Batibouw 2020 in Hal 4-226.

Batibouwactie : Batibouw korting tot €1.000

Voor elk idee het juiste profiel. Sapa heeft alles in huis om jouw droom mee te helpen realiseren. Aluminium ramen, deuren, gevels en veranda’s die perfect bij jou passen. Vertrouw op de Sapa AluminiumVakman in jouw buurt voor de fabricage en plaatsing.

Batibouwkorting tot €1.000* 

De unieke kortingcode kan enkel aangevraagd worden op www.sapa.be van 29 februari tot en met 31 maart 2020 zolang de voorraad strekt. De code is geldig op een ondertekende verkoopovereenkomst van 1 januari tot en met 31 mei 2020 bij een erkende Sapa AluminiumVakman op het complete gamma aluminium profielen van Sapa. Niet geldig op zonwering, rolluiken en garagepoorten. Enkel van toepassing op ééngezinswoningen en beperkt tot één korting per klant en per project. De korting is afhankelijk van het totale aankoopbedrag. Niet cumuleerbaar met andere Sapa promoties of kortingen.

Registreer je van 29 februari t.e.m. 31 maart 2020 op www.sapa.be en ontvang jouw unieke kortingcode.

Ga met deze code langs bij een Sapa AluminiumVakman in jouw buurt en bestel jouw Sapa aluminium schrijnwerk. 

De korting is variabel aan het aankoopbedrag:

Korting Vanaf een bedrag van*

125 EUR

7500 EUR
250 EUR 10000 EUR
500 EUR 20000 EUR
750 EUR

30000 EUR

1000 EUR 40000 EUR

Wilt u al vooraf kennis maken met het uitgebreide gamma aan ramen en deuren van Sapa? Vul het formulier in en u ontvangt de overzichtsbrochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email