Op Batibouw 2019 pakt het kwaliteitsmerk Sapa uit met een gloednieuw standconcept: het Spiegelpaleis. Een slimme mix van de meest innovatieve (schuif)ramen en spiegels creëren een speels en verruimend effect. Hiermee maakt Sapa een statement: Sapa schrijnwerk zorgt niet alleen voor een optimaal binnenklimaat, maar is ook jouw venster op de wereld.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Check-out de Sapa Spiegelpaleis fotobooth! Neem plaats tussen 2 spiegels, druk op de knop en je ziet jezelf oneindig keer op de foto weerspiegeld. Neem jouw aandenken mee naar huis en deel jouw Batibouw ervaring met al jouw Facebook vrienden online.
Neem je graag deel aan de wedstrijd? Dan maak je kans op een vliegtuigticket naar Oslo, de bakermat van het Sapa merk. Je moet er wel iets voor doen: de grappigste pose wint!

Sapa ramen & deuren in VR

Kom tijdens Batibouw de eindeloze mogelijkheden en voordelen van het Sapa schrijnwerk ontdekken. Je kan er naar hartenlust onze innovatieve oplossingen uittesten. Zelfs in virtual reality in de Sapa VR corner.

Kies voor vakmanschap

Sapa investeert fors in innovatie en verdere evolutie van de systemen. Zo stelt Sapa op Batibouw diverse belangrijke nieuwigheden voor die het gamma qua design, thermiciteit en verwerkingsgemak verder optimaliseren. Innovatieve aluminium profielsystemen die passen bij elke bouwstijl. Ontdek ze allemaal in paleis 4, stand 4317.

Voor het kiezen van jouw ramen mag je zeker niet over één nacht ijs gaan. Indien je meer informatie of advies wenst, kan je dit steeds verkrijgen bij één van onze gecertificeerde
Sapa AluminiumVakmannen. Ons netwerk van Sapa AlumininiumVakmannen wordt jaarlijks gecontroleerd. Ze krijgen regelmatig opleidingen om up-to-date te blijven in de sector en ze voldoen bovendien aan het 10-punten kwaliteitscharter:

1. Persoonlijke aanpak en advies van een échte vakman

2. Nauwkeurige en gedetailleerde offertes

3. Duidelijke communicatie en nakomen van afspraken

4. Vakkundige productie in het eigen atelier

5. Oplossing op maat van jouw project

6. Innovatief gamma Sapa-profielen

7. Deskundige plaatsing in eigen beheer

8. Zorgvuldige controle van het eindresultaat

9. Uitstekende dienst-na-verkoop

10. Betrouwbare onderneming gecertificeerd door Sapa

Wil je beroep doen op de kennis en expertise van de Sapa AluminiumVakman? Vind dan hier je Sapa AluminiumVakman in je buurt of neem meteen contact op met de Sapa AluminiumVakman uit jouw regio.

Kortom, Sapa gaat de uitdaging aan en denkt mee over comfortabel wonen in de toekomt. 

Afspraak op de Sapa stand 4317 tijdens Batibouw!