Sapa verrast Batibouw bezoekers met een uniek standconcept: het Spiegelpaleis!

Sapa
Sapa
Sapa

Op Batibouw 2019 pakt het kwaliteitsmerk Sapa uit met een gloednieuw standconcept: het Spiegelpaleis. Een slimme mix van de meest innovatieve (schuif)ramen en spiegels creëren een speels en verruimend effect. Hiermee maakt Sapa een statement: Sapa schrijnwerk zorgt niet alleen voor een optimaal binnenklimaat, maar is ook jouw venster op de wereld.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Check-out de Sapa Spiegelpaleis fotobooth! Neem plaats tussen 2 spiegels, druk op de knop en je ziet jezelf oneindig keer op de foto weerspiegeld. Neem jouw aandenken mee naar huis en deel jouw Batibouw ervaring met al jouw Facebook vrienden online.

Neem je graag deel aan de wedstrijd? Dan maak je kans op een vliegtuigticket naar Noorwegen, de bakermat van het Sapa merk. Je moet er wel iets voor doen: de grappigste pose wint!

Sapa ramen & deuren in VR

Kom tijdens Batibouw de eindeloze mogelijkheden en voordelen van het Sapa schrijnwerk ontdekken. Je kan er naar hartenlust onze innovatieve oplossingen uittesten. Zelfs in virtual reality in de Sapa VR corner.

Innovatieve eyecatchers

Sapa investeert fors in innovatie en verdere evolutie van de systemen. Zo stelt Sapa op Batibouw diverse belangrijke nieuwigheden voor die het gamma qua design, thermiciteit en verwerkingsgemak verder optimaliseren. Innovatieve aluminium profielsystemen die passen bij elke bouwstijl. Ontdek ze allemaal in paleis 4, stand 4317.

De uiterst slanke profielen en glaspartijen van Confort Smartline XS met een aanzichtbreedte van slechts 36mm doen de grens tussen binnen en buiten vervagen.

De Confort Smartline XS behoort tot de Confort Smartline serie. Deze laatste voldoet aan de strenge EPB-regelgeving waarbij de isolatiewaarde van het raam (Uw) lager dient te zijn dan 1.5 W/m²K . Confort Smartline heeft een bouwdiepte van 160 mm en is beschikbaar in mono, duo- of tri-rail, vast-schuif-vast, en 4-slag. Het maximale vleugelgewicht bedraagt 330 kg voor hefschuiframen, en 250 kg voor schuiframen.

Voeg er een vleugje luxe aan toe en het Artline schuifraam is hét high-end design voor jouw poolhouse of extension. De nieuwe feature ‘Rollers in the frame’ Een hoogwaardig thermisch onderbroken met slank aanzicht t.h.v. de middenhaak (26mm), waarbij de loopwielen geïntegreerd zijn in het kaderprofiel. Geen zichtbaar aluminium onderaan, bovenaan en zijdelings met een transparantie tot 99%.

Ligna, landelijk of industrieel? Een mooi alternatief voor stalen ramen. Dankzij het slanke aanzicht van deze profielen en de verschillende design mogelijkheden (Avantis 70 Ligna, Avantis 70 Ligna Industrial en Avantis 70 Ligna vlak) sluit deze oplossing perfect aan bij zowel een landelijke stijl als bij een industriële look. Dankzij het design is dit een perfect en hoogwaardig alternatief voor stalen ramen. Een zeer geslaagde oplossing voor toepassingen in zowel renovaties als nieuwbouw.  

Dankzij de toepassing van state of the art technieken in onze Avantis-reeks wordt de Avantis Smartline de meest performante thermische reeks op de markt met een bouwdiepte van 70mm en is hierdoor evenwaardig aan systemen van 75/77mm diepte. Tegenover de Avantis70 wordt zelfs een verbetering van de Uf-waarden tot bijna 25% vastgesteld.
Op Batibouw lanceert Sapa de nieuwste generatie van Avantis Smartline: Avantis Smartline 75.

Kortom, Sapa gaat de uitdaging aan en denkt mee over comfortabel wonen in de toekomst. Afspraak op de Sapa stand 4317 tijdens Batibouw! 

Wilt u al kennis maken met de eyecatchers? Vul het formulier in en Sapa bezorgt u meer informatie.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email