Ontdek hét slimme thermische schuifraam Confort Smartline XS

Sapa
Sapa
Smartline

SAPA investeert fors in innovatie en verdere evolutie van de systemen. Zo stelt SAPA op Batibouw 2018 diverse belangrijke nieuwigheden voor die het gamma qua design, thermiciteit en verwerkingsgemak verder optimaliseren. Innovatieve aluminium profielsystemen die passen bij elke bouwstijl. Ontdek ze allemaal in paleis 4, stand 4317.

Smartline XS schuifraam: middenstijl van minder dan 36 mm

De aanzichtbreedte van de middenstijl bepaalt het globale uitzicht van het schuifraam. Hoe breder de middenstijl, hoe zwaarder het schuifraam. In de woningbouw zwaait ‘minimalistisch denken’ al geruime tijd de plak. Bij de nieuwe ontwikkelingen speelt SAPA dan ook gretig in op deze trend. Zo stelt SAPA op Batibouw het hoogwaardig aluminium schuifraam Confort Smartline XS voor - dat dankzij een versmalde aanzichtbreedte van minder dan 36 mm – één van de smalste schuiframen in zijn soort is. Confort Smartline voldoet bovendien aan de strenge EPB-regelgeving waarbij de isolatiewaarde van het raam (Uw) lager dient te zijn dan 1.5 W/m²K . Confort Smartline heeft een bouwdiepte van 160 mm en is beschikbaar in mono, duo- of tri-rail, vast-schuif-vast, en 4-slag. Het maximale vleugelgewicht bedraagt 330 kg voor hefschuiframen, en 250 kg voor schuiframen.

Artline XL schuifraam met minimalistisch design

Het minimalistische schuifraam Artline XL van SAPA is een ‘state of the art’ schuifraam met zeer slanke raamprofielen. Het aanzicht ter hoogte van de middenstijl bedraagt slechts 26 mm. Grote glaspartijen die voor maximale lichtinval zorgen zijn perfect mogelijk. Het schuifraam is uitermate geschikt voor grote glazen (schuif)wanden, tot een hoogte van maar liefst 3,5 meter.
Artline XL-schuiframen met grote afmetingen en vleugelgewichten kunnen dankzij een ingebouwde motor probleemloos geopend worden. SAPA biedt twee mogelijkheden aan: de motor opent het raam tot 15 cm, daarna dient het raam verder manueel geopend te worden of de motor opent het raam volledig. Beide opties worden voor elke configuratie aangeboden, ook voor een open hoek oplossing. De motor wordt ingebouwd in de bovenregel van het schuifraam en is eenvoudig te bedienen en zelfs via smartphone.

Ligna, landelijk of industrieel? Mooi alternatief voor stalen ramen

Dankzij het slanke aanzicht van deze profielen en de verschillende design mogelijkheden (Avantis 70 Ligna, Avantis 70 Ligna Industrial en Avantis 70 Ligna vlak) sluit deze oplossing perfect aan bij zowel een landelijke stijl als bij een industriële look. Dankzij het design is dit een perfect en hoogwaardig alternatief voor stalen ramen. Een zeer geslaagde oplossing voor toepassingen in zowel renovaties als nieuwbouw.

Future proof met Avantis 95 Basic

In het kader van de EPB-regelgeving heeft SAPA haar innovatieve Avantis 95-reeks verder ontwikkeld om zo te voldoen aan de steeds strenger wordende EPB-eisen. Het resultaat: Avantis 95 Basic. Dit hoogwaardig aluminium systeem is absoluut future proof want in combinatie met dubbel glas (Ug = 1.0) voldoet het Avantis 95 Basic-raam aan de huidige eisen. Daarenboven kan het raam naderhand probleemloos geüpgraded worden door op termijn het dubbel glas te vervangen door triple glas, en dit zonder de raamprofielen te vervangen. Als dat geen slimme keuze is voor de toekomst !

Avantis Smartline

Dankzij de toepassing van state of the art technieken in onze Avantis-reeks wordt de Avantis Smartline de meest performante thermische reeks op de markt met een bouwdiepte van 70mm en is hierdoor evenwaardig aan systemen van 75/77mm diepte. Tegenover de Avantis70 wordt zelfs een verbetering van de Uf-waarden tot bijna 25% vastgesteld.

Nearly Zero Energy Buildings

Voor woningen die heel energiezuinig en duurzaam zijn, heeft SAPA een zeer performante oplossing: Avantis 95 SI. Dit innovatieve aluminium profielsysteem haalt reeds een Uw-waarde van 1.3 W/m²K met standaard dubbel glas (Ug = 1,0).
Confort 160 mono-rail hefschuif met MINERGIE* label is de ultieme oplossing voor milieubewuste bouwheren. Confort 160 is het eerste aluminium schuifraam in zijn catégorie die dit label behaalt in het standaardgamma!
*Het internationaal erkende MINERGIE-label is het Zwitserse keurmerk voor duurzame gebouwen en bouwmaterialen.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over deze productevoluties? Vul het antwoordformulier in en SAPA neemt met u contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email