Confort Smartline, hét slimme thermische aluminium schuifraam

Sapa
Sapa
Sapa

Bij de keuze van de ramen ga je als bouwer niet over één nacht ijs. Er zijn heel wat verschillende elementen die meespelen. Wie aan een drukke straat woont bijvoorbeeld zal willen dat zijn/haar ramen heel goed isoleren, terwijl anderen de voorkeur zullen geven aan een maximale lichtinval. Nog anderen zullen investeren in veiligheid of kiezen voor design in functie van de stijl van hun woning. Vandaag de dag zijn grote glaspartijen erg in trek. Schuiframen zijn bijgevolg sterk in opmars.

Het uitzicht van een schuifraam

Het globale uitzicht van een schuifraam wordt bepaald door de aanzichtbreedte van de middenstijl. Hoe breder de middenstijl is, hoe zwaarder het schuifraam eruit ziet. De breedte van deze middenstijl wordt door menig (ver)bouwer over het hoofd gezien. Na plaatsing is men dan ook veelal ontgoocheld bij de aanblik van het schuifraam.

Elegante oplossing

Sapa Building System, ontwikkelde daarom het nieuwe hoogwaardig aluminium schuifraam Confort Smartline. Met een versmalde aanzichtbreedte van minder dan 50 mm is dit het smalste schuifraam in zijn soort! Ter vergelijking: evenwaardige reeksen hebben een aanzichtbreedte tussen 100 en 125 mm.

Confort Smartline voldoet bovendien aan de strenge EPB-regelgeving waarbij de isolatiewaarde van het raam (Uw) lager dient te zijn dan 1.5 W/m²K . Confort Smartline heeft een bouwdiepte van 160 mm en is beschikbaar in 1-, 2- of 3-rail, vast-schuif-vast, en 4-slag. Het maximale vleugelgewicht bedraagt 300 kg voor hefschuif- en 250 kg voor schuiframen. Confort Smartline is voortaan ook beschikbaar in een rustieke uitvoering zodat het perfect aansluit bij een landelijke stijl.

Kortom, Confort Smartline combineert alle voordelen van aluminium in één intelligente en unieke oplossing zodat er geen compromis moet gemaakt worden tussen isolatie of design!

Geniet nu tot € 1500 korting op uw SAPA-ramen

U denkt aan bouwen, renoveren of uitbreiden. Sapa Building System, producent van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s en gevels, heeft alles in huis om uw toekomstplannen mee te helpen realiseren. Innovatieve systemen die passen bij elke bouwstijl. Duurzaam, onderhouds- en milieuvriendelijk, energiebesparend, veilig en kleurrijk. Bovendien kunt u tot 30 april 2017 genieten van een korting tot € 1500 bij de aankoop van uw SAPA-ramen en deuren bij een SAPA AluminiumVakman in uw buurt. Vraag naar de voorwaarden op de SAPA-stand op Batibouw of op www.sapa-ramen.be.
Kom zeker een kijkje nemen in hal 4, stand 4.313.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email