Ramen en deuren moeten niet alleen naadloos aansluiten bij de architectuur en de persoonlijkheid van uw woning, ze moeten ook klaar zijn voor de bouwkundige eisen van de toekomst. De nieuwe aluminium systemen spelen in op de steeds strenger wordende EPB-regulering.  

Confort Smartline: slimme thermische oplossing

Dit jaar kan je op de totaal nieuwe stand van Sapa Building System het volledig nieuwe aluminium schuifraam in ons gamma ontdekken. Met onze Confort Smartline spelen wij in op de steeds strenger wordende EPB-regelgeving van een Uw < 1.5 W/m²K. Confort Smartline is een sterk geïsoleerd profiel die zonder problemen aan deze eis voldoet. Dit wordt bovendien gecombineerd met een zeer slanke aanzichtbreedte van slechts 92 mm die een maximale lichtinval bevordert. De Confort Smartline heeft een bouwdiepte van 160 mm en is beschikbaar in alle schuifraamoplossingen: mono-, duo-, tri-rail, vast-schuif-vast, en 4-vent. Het maximale vleugelgewicht voor dit segment bedraagt 250 kg, zowel voor ‘hefschuif-’ als voor ‘schuiframen’. De snelheid waarmee het verwerkt of samengebouwd kan worden, is ongekend. Vergeleken met andere hoogwaardige schuifsystemen kan een tijdwinst van maar liefst 10% gerealiseerd worden.

Energiezuinige Avantis 95-serie

Sapa Building System heeft zijn innovatief aluminium passiefraam “Avantis 95 Passive” verder ontwikkeld. De Uw-max voor bouwaanvragen was 1.8 W/m²K in 2015 en in 2016 al bijgesteld naar 1.5 W/m²K. En de verwachting is dat de eisen steeds hoger worden. Daarom zijn er nu drie versies van de Avantis 95, waardoor we beter kunnen inspelen op de verschillende eisen van de Belgische markt. Nieuw is “Avantis 95 Basic”. Deze basic versie voldoet reeds aan de steeds strenger wordende EPB-normen. Het haalt een Uw < 1,5 W/m²K zelfs met 1,0 glas en aluspacer. Het is een elegante oplossing die ook grote en zware glasvlakken met driedubbele beglazing mogelijk maakt. Avantis 95 Basic is beschikbaar vanaf midden 2016.

Internationale erkenning voor Sapa Building System voor duurzame profielsystemen

Het internationaal erkende Minergie label is het Zwitserse keurmerk voor duurzame gebouwen en bouwmaterialen. De Confort 160 monorail hefschuif heeft dit label ontvangen. Deze hef-schuifvleugel kan zowel binnen als buiten worden geplaatst en behaalt inbraakwerendheid klasse RC2.

Meer info : www.sapa-ramen.be

Batibouw actie 2016 : geniet nu tot € 1000 korting op uw SAPA-ramen

U denkt aan bouwen, renoveren of uitbreiden. Sapa Building System, producent van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s en gevels, heeft alles in huis om uw toekomstplannen mee te helpen realiseren. Innovatieve systemen die passen bij elke bouwstijl. Duurzaam, onderhouds- en milieuvriendelijk, energiebesparend, veilig en kleurrijk. Bovendien kunt u tot 4 mei 2016 genieten van een korting tot € 1000 bij de aankoop van uw SAPA-ramen en deuren bij een SAPA AluminiumVakman in uw buurt. Kijk snel op www.sapa-ramen.be  voor de voorwaarden. Kom zeker een kijkje nemen in hal 4, stand 4208.