L-DOOR RESIDENTIAL

L-DOOR is een 100% Belgische producent van sectionale garagepoorten voor de residentiële en industriële markt.
L-DOOR heeft het ruimste gamma paneelvarianten en trekt resoluut de kaart van maatwerk, kwaliteit en innovatie. Een eigen railset (uniek op de Belgische markt), een specifiek lakprocédé, een hoge isolatiewaarde, krachtige maar energiezuinige motoren en een korte levertermijn zijn slechts enkele van de troeven.

Met de business unit CRE-8-ive speelt L-DOOR in op de vraag van architecten naar designoplossingen waarbij de sectionale garagepoort één geheel vormt met het architecturaal concept. Constante R&D en partnerships met gerenommeerde producenten van kwalitatieve gevelbekledingsmaterialen liggen aan de basis van een unieke garagepoort die, indien gewenst, zo goed als onzichtbaar kan geïntegreerd worden in uw gevel.

Overzicht van beschikbare informatie: 2 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 1 technische fiche.

Recente artikels: L-Door Residential

L-Door Residential Productreferentie

Uniformiteit in poorten en gevel dankzij Nature Line STL

Door L-Door Residential / 03/03/16

Prachtvoorbeeld van Nature Line STL met een kleurloze voorbereidende behandeling Free Willy In Meeuwen-Gruitrode werd een langgevelhoeve volledig heropgebouwd. Toch oogt deze strak en modern. In dit concept past de Nature Line STL met bekleding van...

Pagina 1
VorigVolgend

­

Vind snel vakmannen

Voer je project in via onderstaande knop en vind snel beschikbare vakmannen voor je (ver)bouwopdracht.
Vind vakmannen »