Meer dan 75 jaar geleden vond Wilhelm Frank een product uit waarvan we ons vandaag de dag niet meer kunnen voorstellen dat het er destijds nog niet was: draai-kiepbeslag voor ramen.

 

Dankzij deze staalconstructie konden ramen voor het eerst niet alleen worden gedraaid en geopend, maar ook in kiepstand worden gezet om de ruimte via de ontstane opening te ventileren.

 

Een kleine, praktische uitvinding? Veel meer dan dat: het is onderdeel van een grote ontwikkelingsactiviteit en het startpunt van een ondernemingsgroep waarvan de technologische competentie ook vandaag de dag hoog staat aangeschreven.

 

Waarmee krijgen ramen en deuren in het huis van de toekomst te maken? Wat verwachten de bewoners en gebruikers van een gebouw van de ramen en deuren? Bij de mensen van Roto staat deze vraag altijd centraal bij de ontwikkeling van richtinggevende oplossingen.


Merken: Roto Frank
Overzicht van beschikbare informatie: 1 artikel, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.