Rodeca Systems Belux, producent en leverancier in transparante bouwelementen opent zijn deuren in Mechelen.

Rodeca
Rodeca
Rodeca

Rodeca breidt uit. Vanaf heden heeft het Alphense bedrijf in lichtbouwelementen en speciale polycarbonaat dak- en gevelsystemen een dochteronderneming in Mechelen, België.

De Belgische onderneming opereert onder de vlag van Rodeca Systems Nederland en Rodeca GmbH. ‘Met de Belgische vestiging zal de kwaliteit naar een nog hoger niveau worden getild en kan de Belgische markt beter worden bediend’, zegt Alain Kockelkoren, directeur van Rodeca Belux bvba die binnenkort een kantoor aan de Wupstraat in Mechelen zal betrekken.

Met name het steeds breder toepassingsgebied van Rodeca polycarbonaat dak- en gevelsystemen en de toenemende complexiteit van het uitvoeringsproces is reden geweest voor de oprichting van een Belgische vestiging.

Bekijk verschillende toepassingen»  Bekijk verschillende gerealiseerde projecten»

Indien de klant dit wenst kan de opdrachtgever rekenen op begeleiding tot en met de montage van de Rodeca Systemen, zodat juiste keuzes binnen Rodeca’s uitgebreide productenpallet kunnen worden gemaakt. Montageservice is hierbij meer een middel dan een doel op zichzelf. Klanten die zelf monteren, kunnen te allen tijde gebruik maken van onze projectafdeling voor het vervaardigen van de juiste werktekeningen en/of fysieke ondersteuning van ervaren monteurs. "De keuze voor de klant neemt alleen maar toe en daarin kunnen we maatwerk leveren."

 

Wilt u meer weten, surf dan naar http://www.rodeca.be?utm_source=bativox&utm_medium=site&utm_campaign=bativox.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email