Snel en makkelijk een kleurrijke gevel bouwen? Met Rockpanel Colours kan het!

Rockpanel®
Rockpanel®
Rockpanel®

Rockpanel heeft haar Rockpanel Colours assortiment uitgebreid naar maar liefst 144 kleuren. Het aantal standaardkleuren is uitgebreid naar 50 kleuren. De standaardkleuren zijn direct leverbaar uit onze centrale voorraad en kunnen in elke hoeveelheid worden besteld bij de dealer. Zo kunt u zonder vertraging of extra kosten aanvullende details en flair toevoegen aan een gebouw.

Daarnaast zijn de bestaande 50 Special kleuren van Rockpanel Colours uitgebreid met 44 nieuwe kleuren. De 94 Special kleuren zijn leverbaar vanaf 50 m2 in dikte 8 mm en leverbaar binnen 3 weken.

In totaal kunt u voortaan kiezen uit 144 tinten en schakeringen die snel leverbaar zijn, ook in kleine hoeveelheden. Alle producten uit het Rockpanel Colours assortiment zijn gebaseerd op RAL- en NCS-standaarden zodat de kleuren perfect aansluiten met die van andere bouwelementen. In het geval u de gewenste kleur niet kunt vinden, dan bieden we nog altijd de mogelijkheid voor custom kleuren.

Benieuwd naar het Rockpanel Colours gamma? Vraag hier gratis uw assortimentsbrochure aan

Wat is de samenstelling van de gevelplaten?

De gevelplaten zijn gemaakt van geperst steenwol van basalt, een vulkanisch gesteente dat veel voorkomt in de natuur, met een kleine hoeveelheid organisch bindmiddel. Hieraan ontlenen alle Rockpanel producten hun unieke eigenschappen. Rockpanel gevelplaten combineren de voordelen van steen met het bewerkingsgemak van hout.

Wat zijn de installatievoordelen?

Licht van gewicht:

De gevelplaten zijn merkbaar lichter dan andere plaatmaterialen. Een standaard plaat (Durable 8 mm) weegt maar 8,4 kg/ m2.

Bewerken met standaard gereedschap:

Het plaatmateriaal kan makkelijk en snel bewerkt worden met standaard gereedschappen. Gemakkelijk op maat zagen en zonder voorboren te bevestigen.

Ongevoelig voor vocht, afwerking zijkanten niet nodig:

Zijkantbewerking ter bescherming tegen vocht is niet nodig. Rockpanel plaatmateriaal is nauwelijks gevoelig voor vocht- of temperatuurwisselingen. Eventueel opgenomen vocht wordt weer afgegeven aan de omgeving zonder dat de mechanische of optische eigenschappen wijzigen. Dit bespaart u een hoop tijd tijdens het installeren van de platen.

Bevestiging met nagels:

Het plaatmateriaal kan als enige onderhoudsarme plaatmateriaal op de bouwplaats met nagels worden bevestigd. Kleine nagelkopjes in RAL kleur, zijn nagenoeg onzichtbaar en zorgen voor een mooi eindresultaat.

Schoonheid die een leven lang meegaat : Onderhoudsarm materiaal

Net zoals u willen wij dat uw gebouw jarenlang mooi blijft. Om ervoor te zorgen dat de Rockpanel kleuren fris en sprankelend blijven, hebben we het oppervlak verder ontwikkeld. De platen zijn makkelijk te reinigen en zeer onderhoudsarm. Voor extra gemoedsrust kunt u nog altijd kiezen voor onze ProtectPlus beschermlaag, die de platen zelfreinigend maakt - wanneer het regent wordt vuil op de gevel schoongespoeld door de natuur.

Nieuwsgierig naar Rockpanel colours? Vraag hier gratis uw assortimentsbrochure aan of surf naar www.rockpanel.be.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email