De aantrekkelijke, moderne en elegante vormgeving van VertiQ wandpanelen vult perfect ieder interieur aan. Het oppervlak staat garant voor een uitstekende akoestiek, stootvastheid en duurzaamheid, hierdoor zijn de wandpanelen geschikt voor gebruik in klaslokalen, sportruimtes, kantoren, enz.

 

Als aanvulling op het medio 2013 geintroduceerde VertiQ assortiment met een A kantafwerking introduceert Rockfon nu de VertiQ Concealed (VertiQ C). Deze uitbreiding heeft een verdekte kantafwerking en creëert hierdoor een extra dimensie op het gebied van designvrijheid.

 

VertiQ wandpanelen presteren optimaal op het vlak van geluidsabsorptie, dragen bij tot een vermindering van de nagalmtijd en creëren een uitstekende ruimteakoestiek. VertiQ presteert daarnaast uitstekend op het vlak van brandveiligheid en vochtbestendigheid. En ook dit VertiQ® paneel voldoet aan Klasse A2-s1 d0 conform EN13501 voor brandgedrag. De unieke vormgeving zorgt voor een betere ruimteakoestiek, met minder weerkaatsing en lagere geluidsdrukniveaus. VertiQ® wandpanelen zijn gemaakt van steenwol en zijn voorzien van een geweven structuur aan de voorkant en fleece aan de achterkant. Het oppervlak is speciaal ontwikkeld voor de hoogste stootvastheid (in combinatie met stevige Omega-profielen), waardoor deze panelen zelfs bestand zijn tegen de impact van pucks en volleyballen.

VertiQ C is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. Naast de bestaande kleuren in het VertiQ assortiment (lichtgrijs, grijs, wit)  is VertiQ C tevens in zwart leverbaar. Stevigheid en veiligheid wordt gegarandeerd via een unieke bevestigingsbeugel en het demontagegereedschap van Rockfon. De demonteerbaarheid van VertiQ® zorgt voor een enorme veelzijdigheid in vergelijking met traditionele absorberende wandpanelen.