Krios onderscheidt zich door een helder en egaal wit oppervlak en biedt diverse mogelijkheden om uw plafond vorm te geven (verdekt, verdiept, zichtbaar). De diversiteit aan afmetingen biedt ongekende mogelijkheden. Door de hoogste geluidsabsorptiewaarde (αw = 1,00) zorgt Krios voor een aangenaam akoestisch comfort in elke ruimte waar het wordt toegepast.

 

Door de diverse mogelijkheden is Krios in vrijwel alle segmenten inzetbaar en is daardoor het meest gebruikte witte plafondpaneel in de markt van minerale plafonds. Bovendien is Krios meer dan 30% lichter in gewicht dan de meeste alternatieve plafondpanelen en daardoor dus gemakkelijker te hanteren. Krios voldoet net als andere ROCKFON plafondpanelen aan de hoogste klasse brandreactie (A1). Krios is vochtbestendig tot 100% RV en dimensiestabiel, waardoor een lange levensduur is verzekerd. Krios is recycleerbaar.

 

Beschrijving

Krios is een zelfdragend plafondpaneel met een kern van onbrandbare steenwol, dat aan de zichtzijde is voorzien van een akoestisch-open egaal witte lakgiet finishing en aan de rugzijde van een naturel mineraalvlies. De kantafwerkingen E en Dznl/A zijn volledig dichtgespoten.

 

Belangrijkste voordelen

  • Egaal wit plafondpaneel met de beste prijs/kwaliteitsverhouding en meest uitgebreide mogelijkheden
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen, kantafwerkingen (combineer met verdekt, verdiept en zichtbaar plafondsysteem)
  • De hoogste geluidsabsorptie (αw = 1,00) en lichtreflectie (86%)

 

Afmetingen