Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Die worden gebruikt voor de constructie van ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, zonweringen en veranda’s. Reynaers laat zich bij dit proces leiden door energie-efficiëntie en de verantwoordelijkheid voor het milieu.

Naast het verkopen van een aantal standaardoplossingen ontwikkelt Reynaers ook op maat voor zowel particuliere, commerciële als industriële projecten. Onze kwalitatieve systemen voldoen aan de strengste eisen op vlak van comfort, veiligheid, architecturaal ontwerp en energie-efficiëntie. Naast een leverancier is Reynaers ook een waardevolle partner voor architecten, fabrikanten, installateurs, projectontwikkelaars, investeerders en eindgebruikers.

Reynaers Aluminium werd opgericht in 1965 en telt vandaag 1500 werknemers in 37 landen wereldwijd. Reynaers exporteert naar meer dan 60 landen op 5 continenten. Het bedrijf, met hoofdkwartier in Duffel, draaide in 2012 een jaarlijkse omzet van 315 miljoen

Overzicht van beschikbare informatie: 11 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 3 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.