Beleving staat centraal op de nieuwe stand van Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium
Reynaers Aluminium
Reynaers Aluminium

De ramen en deuren van Reynaers Aluminium worden op realistische wijze ingebouwd en gepresenteerd op Batibouw 2016  (stand 312, hal 4) zodat de bezoeker kan ervaren hoe ze in de eigen woning tot hun recht zouden komen.

SlimLine, ultraslank raamsysteem met hoge insolatiegraad

Op de nieuwe stand van Reynaers Aluminium op Batibouw kan de bezoeker de recent gelanceerde SlimLine reeks ontdekken, een ultraslank raamsysteem met hoge isolatiegraad dat beschikbaar is in drie designvarianten en bijgevolg in elke bouwstijl tot zijn recht komt. De SL 38 laat toe om met zijn verbeterde thermische prestaties en stijlvarianten perfect in te spelen op architecturale trends waarin zowel transparantie als authenticiteit centraal staan.

Hi-Finity loopt volledig transparant door over de hoek van de woning

Een tweede belangrijke innovatie is het minimalistische Hi-Finity schuifraamsysteem met glasverlijming op een hoek. Dit open systeem met verborgen profielen laat toe om een raampartij te realiseren die volledig transparant doorloopt over de hoek van de woning. De grens tussen binnen en buiten vervaagt nog meer met dit architecturaal hoogstandje, eens te meer omdat er geen hoekprofiel is dat het zicht belemmert.  Het Hi-Finity schuifraam is beschikbaar met dubbele of driedubbele beglazing.  Beide  varianten voldoen aan strenge veiligheidseisen en kunnen het gewicht van grote glasafmetingen aan. Een knap staaltje van topdesign, met indrukwekkende thermische prestaties.

MasterLine 8, het aluminium raamsysteem van de toekomst

Verder stelt Reynaers in preview de MasterLine 8 voor, het raamsysteem van de toekomst. De MasterLine 8 scoort hoog op gebied van energie-efficiëntie en staat voor maximaal comfort en veiligheid voor de eindgebruiker vandaag en in de toekomst. Het systeem biedt een enorme architecturale vrijheid met talrijke designvarianten en wordt beschikbaar in de loop van 2016. Reynaers Aluminium bewijst met deze innovatieve nieuwe ramenreeks klaar te zijn om samen met zijn fabrikanten en installateurs aan de toekomst te bouwen!

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email