RENSON® is in Europa trendsetter op het vlak van ventilatie en zonwering. Vanuit een ervaring die teruggaat tot 1909, ontwikkelt RENSON® concepten en producten die een gezonde en comfortabele woon- en leefomgeving nastreven.
De nieuwe organisatie bestaat uit eenheden die zich specialiseren in natuurlijke ventilatie en zonwering. De organisatie steunt op een uitgebreide Research & Development-afdeling die in samenwerking met Europese onderzoeksinstellingen de laatste trends vertaalt in producten. Daardoor zijn de producten van RENSON® de norm.
Daarnaast heeft RENSON® als organisatie nog extra troeven: een uitgebreide verkoops- en marketingafdeling waar klantvriendelijkheid, service en flexibiliteit centraal staan en een hypermoderne en milieuvriendelijke productieafdeling. RENSON® met hoofdzetel in Waregem heeft verscheidene verkoops– en productieafdelingen verspreid binnen Europa en daarbuiten. Hierdoor is RENSON® de gezondste marktleider van Europa.


Merken: Renson®
Overzicht van beschikbare informatie: 5 artikels, 0 bedrijfsvideos, 3 bestekteksten, 5 brochures, 1 CAD tekening, 0 certificaten, 3 handleidingen, 0 instructievideos, 1 technische fiche.