Panovista Max, doekzonwering voor grote glas op glas hoekramen tot 2 keer 6m breed

RENSON
RENSON
RENSON

Met de Panovista Max is Renson intussen al aan de tweede generatie doekzonwering voor glas op glas hoekramen toe. Daarmee zijn nog grotere afmetingen beschikbaar, tot 6m breed aan beide zijden en 3,4m hoog. Ook nieuw is de ritssluiting die beide doeken op de hoek aan elkaar koppelt bij het neerlaten. Daarmee bereikt de Panovista Max volgens DIN-EN 13561 de hoogste windklasse 3.

Wie weg is, is niet te zien

Bij de Panovista Max zijn geen hinderlijke aluminium profielen of kabels zichtbaar in de hoek. Een gepatenteerde technologie zorgt ervoor dat de beide zijden van het systeem tegelijk af- en opgerold worden en zorgen zo voor de gewenste zonwering, zonder daarbij in te boeten aan zicht naar buiten toe. De kast (150 x 155 mm) en zijgeleiders kunnen esthetisch weggewerkt worden in de gevel en zelfs de onderlat verdwijnt in de kast als de screen volledig opgerold is.

Deze oplossing, die verplicht te combineren is met een ingebouwde windsensor, is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie, particuliere woningen als projecten.

Der Gewinner der Preisfrage ist…

Panovista Max werd verkozen tot één van de vier winnende innovaties tijdens de vakbeurs Fensterbau Frontale in Nürnberg. Al voor de 6e keer reikten de tijdschriften AIT en xia Intelligente Architektur op Fensterbau Frontale de Innovationspreis Architektur+ Fenster Tür Fasade uit. Doel is om architecten te inspireren met een uitgekiende selectie aan innovatieve producten van ontwerpers en fabrikanten uit de raam-, deur- en gevelbouwsector. Een 7-koppige jury bestaande uit architecten en ontwerpers beoordeelde op basis van de volgende criteria: functionaliteit, kwaliteit, intelligentie en de vele toepassingsmogelijkheden.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email