9000 collectieve stookplaatsen uitgerust met Remeha 210 ECO PRO

Remeha
Remeha
Remeha

Ziekenhuizen, scholen en bedrijven bereiden zich in deze periode voor op de komende winter. Het is ook in deze periode dan men plannen maakt om de verwarmingsketel te vernieuwen. De Remeha Gas 210 ECO PRO stond al vaak model voor nieuwe verwarmingsketels, maar nooit zijn de prestaties en kwaliteit van dit toestel geëvenaard in deze vermogen range. Niet voor niets is hij met meer dan 9.000 installaties een van de populairste keuzes voor centrale stookplaatsen. In grote projecten zoals scholen, rusthuizen, zwembaden, bedrijven en appartementen blijft de 210 ECO PRO een toonaangevende verwarmingsketel.

Zuinig en toch hoog vermogen

De 210 ECO PRO heeft in verhouding tot zijn hoge vermogen een opvallend kleine ecologische voetafdruk. Dankzij een modulatiebereik van 18 tot 100% past de ketel zich aan de warmtevraag aan. Bovendien heeft hij slechts een kleine waterinhoud, waardoor het toestel snel kan reageren op elke warmtevraag, in elk seizoen (zomer of winter) en voor zowel CV als sanitair. Op die manier beperkt de ketel ook het energieverlies, omdat het niet nodig is om een grotere waterinhoud warm te houden.

Dankzij de snelle reactietijd is het gemakkelijk om de ketel te combineren met andere generatoren zoals warmtepompen in hybride opstellingen, of WKK’s. De corrosiebestendige warmtewisselaar met gietaluminium silicium leden heeft al vaak z’n betrouwbaarheid bewezen. Bovendien ligt de thermische geleidbaarheid acht keer hoger dan met inox of roestvrij staal.

Eenvoudige installatie en onderhoud

Niet alleen door zijn prestaties is de Remeha Gas 210 ECO PRO een populaire keuze als verwarmingsketel, het toestel laat zich ook heel eenvoudig installeren. De verwarmingsketel wordt in de fabriek geassembleerd, volledig vooringesteld en getest. Door zijn uiterst geringe omvang en lage gewicht is de ketel gemakkelijk binnen te brengen in de moeilijkst bereikbare stookplaatsen. De ketel is zo wendbaar dat hij zelfs door de kleinste deuren kan worden gedragen. De ketel (met een vermogen tot 200 kW) kan bovendien perfect in cascade geplaatst worden indien de verwarming van het gebouw nog meer vermogen vraagt.

Met een opstellingsoppervlakte van slechts 0,5m² neemt het toestel een minimum aan ruimte in beslag. Bovendien kan de ketel perfect volledig tegen een muur worden geplaatst. Ook tijdens het onderhoud bewijst de 210 ECO PRO zijn gebruiksvriendelijkheid. De overzichtelijk geplaatste onderdelen zijn eenvoudig bereikbaar aan de voorkant van de ketel.

7 op 7 service

Remeha biedt voorschrijvers en installateurs ook de nodige ondersteuning, zoals rendementsberekeningen bij het vernieuwen van oude installaties, rookgasberekeningen of productsupport. Daarnaast biedt Remeha zelf verschillende onderhoudscontracten aan en zorgt met een permanente service ook zeven dagen op zeven voor oplossingen. Alle onderdelen zijn uit voorraad leverbaar.

Wilt u graag meer informatie ontvangen omtrent de Remeha Gas 210 ECO PRO? Vul het formulier in en Remeha neemt met u contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email