Nieuwe supercompacte condenserende gaswandketel klaar voor de toekomst

Remeha
Remeha
Remeha

De fabrikant in verwarmingsoplossingen Remeha bedenkt zowel voor de residentiële als de utilitaire markt toekomstgerichte oplossingen. Recent zetten zij Remeha Tzerra Ace op de markt die opvalt op 3 vlakken:

Super compact en dus handig in elk huis

De condenserende gaswandketel Remeha Tzerra Ace heeft weinig ruimte nodig, nl. 37 x 65 x 27 cm en kan dus zelfs heel makkelijk in een keukenkast weggestopt worden. De gaswandketel is uitgerust met een bedieningspaneel met een overzichtelijk verlicht display. Verder beschikt de Tzerra over een nieuw elektronica platform en is er een directe verbinding met de eTwist thermostaat en de eTwist app. Hiermee kan je de ketel ook vanop afstand beheren.

Aandrijving door verschillende energiebronnen, nu of in de toekomst

In vele huizen is gas niet meer de enige energiebron. Steeds meer particulieren installeren een zonneboiler of een warmtepomp om warmte op te wekken. De Tzerra Ace is daarom hybrid ready en standaard voorbereid op deze duurzame technieken. Er is een geïntegreerde zonneboilerregeling en je kan de Tzerra Ace ook koppelen met een warmtepomp, en zo dus omvormen tot een hybride systeem. Dat kan direct bij de installatie of in een later stadium.

De ketel weegt heel weinig waardoor hij zeer installatie- en servicevriendelijk is.

Installeren in alle eenvoud

Bovendien beschikt de ketel over een apart montageframe dat de plaatsing vergemakkelijkt. De Remeha Tzerra Ace is opgebouwd uit 5 modules. Bij een eventuele storing (waaruit zou blijken dat een onderdeel niet voldoet aan de strenge Remeha-eisen) kan de module snel vervangen worden en kan de ketel heel snel de werking hervatten, zonder dat de eigenaar dagen in de koude moet zitten.

Geniet van de warmtecheque en ontvang een cashback

Bij Remeha loopt een waardevolle actie waarbij elke eindklant geniet van een extra korting. Installeert de eindklant een nieuwe verwarmingsketel en de installatie gebeurt tussen 1 februari 2019 en 30 september 2019, dan kan de eindklant de warmtecheque verzilveren. Belangrijk is dat de factuurdatum (versta: installatiedatum) valt tussen deze periode.De eindklant vraagt via de site van Remeha zijn/haar persoonlijke warmtecheque aan. Check welke verwarmingsketels genieten van deze cashback.  

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe gaswandketel te plaatsen? Vraag dan zeker meer informatie omtrent de Remeha Tzerra Ace aan via het formulier.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email