Remeha Initia Plus, verwarming en warm water met ecolabel A

initiaplusV2
combinatieetwistv2
InitiaplusV3

Op zoek naar de ideale condens gasketel voor verwarming en/of warm water voor de kleine tot middelgrote ééngezinswoning? Gaat het nu over een half open bebouwing of een tweepersoonsappartement. De Remeha Initia Plus gaswandketel heeft interessante troeven die u zult waarderen.

Voor de opdrachtgever

De hoge prijs/kwaliteitsverhouding maakt dat deze ketel zelfs voor de projectmarkt, in bijvoorbeeld grote woonprojecten zeker te overwegen valt. De gaswandketel kan een lager verbruik realiseren dankzij de optimale verbranding door de gasadaptieve brandermodule. De innovatieve module is uitgerust met een nieuwe regeling en een elektronische gasklep. Hierdoor wordt de verbranding automatisch gecontroleerd, wat resulteert in een maximale constante efficiëntiewaarde en hoger comfort.

De gaswandketel kan ook verbonden worden met de eTwist thermostaat, waardoor u via de eTwist app op uw smartphone of tablet, al voor u thuis bent de verwarming kan verhogen. eTwist is voorzien van drie eenvoudige klokprogramma’s, een vakantieprogramma en een warmwaterprogramma. eTwist wordt constant bijgewerkt zonder abonnementskosten. eTwist is compatibel met OpenTherm of aan/uit regeling.

Daarbovenop is Remeha Initia Plus verkrijgbaar in combi- en DUO uitvoering. De gaswandketel staat dan in voor verwarming en instant sanitair warm water. Wilt u een nog hoger comfort in santair warm water, dan raden wij aan om de DUO versie te kiezen omdat deze gaswandketel dan uitgevoerd is met een ingebouwde bufferboiler. Onmiddellijk beschikbaar warm water is dus dé standaard! De DUO versie is uitgerust met een inox warmwaterboiler van 45 liter en zorgt ervoor dat het sanitair warm water onmiddellijk beschikbaar is met een verhoogd debiet gedurende de eerste 10 minuten van afname.

Voor de installateur

Het ontwerp van de condenserende gaswandketel maakt dat de installateur zowel in nieuwbouw als ter vervanging van een oude verwarmingssysteem, eenvoudig kan monteren door zijn compactheid. Bij de levering van de gaswandketel is een montageplaat inbegrepen in het pakket waardoor dat de installateur ook veel sneller kan plaatsen. Alle onderdelen van de gaswandketel zijn via de voorzijde bereikbaar, wat het onderhoudsgemak verhoogt. Ook het bedieningspaneel met display is makkelijk af te lezen en bij te stellen.

And last but not least, deze condenserende gaswandketel heeft het ecolabel A voor zowel verwarming als warm water. Daarbovenop geniet u nog eens van de 10 jaar garantie op de warmtewisselaar.

Wilt u graag meer informatie over Remeha Initia Plus? Vul het formulier in en Remeha neemt u contact op voor uw specifieke project.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email