Verwarming en productie van sanitair warm water in 1 toestel met de nieuwe warmtepomp Remeha Eria Tower

Remeha

Ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie

Remeha, fabrikant van huishoudelijke en industriële verwarmingsoplossingen, introduceert een nieuwe warmtepomp voor de residentiële markt. De Eria Tower heeft alles ‘in huis’ voor middelgrote tot grote woningen: zowel verwarming als productie van sanitair warm water.

De Eria Tower is een omkeerbare lucht/water-warmtepomp die bestaat uit een uiterst stille buitenunit (69 dB) en een compacte binnenunit. Deze laatste omvat alle componenten voor verwarming alsook een boiler van 180 liter waardoor deze warmtepomp uw huis én uw sanitair warm water snel kan verwarmen.

De Eria Tower warmtepomp is geschikt voor toepassingen in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Je kan dit toestel bovendien combineren met een gas- of stookolieketel tot een hybride oplossing. De hybride werking gebeurt dan op basis van de laagste energiekost.

Modulariteit is troef

De Remeha Eria Tower is beschikbaar in verschillende modellen met vermogens van 4 kW tot en met 16kW.

Dankzij het DC inverter-systeem moduleert de warmtepomp zijn vermogen om dit aan de behoeften van de woning aan te passen. Deze modulerende compressor bezorgt de split-warmtepomp een uitstekende COP.

Het toestel blijft in werking tot buitentemperaturen van -20°C (-15°C voor 4 en 6 kW) en krijgt een A++ ecolabel als verwarmingsproducent. Als sanitair warmwaterbereider heeft de Eria Tower een ecolabel A.

Wilt u meer informatie over dit toestel? Vul dan het aanvraagformulier in

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email