Remeha introduceert met de gasketels Quinta Ace en GAS 220 Ace twee

Remeha
Remeha
Remeha

Beheer en service vanop afstand behoort voortaan tot de opties: gemakkelijk, preventief en snel

Remeha, fabrikant van huishoudelijke en industriële verwarmingsoplossingen, stelt op Batibouw 2017 twee nieuwe grootverwarmingsinstallaties voor : de Quinta Ace en de GAS 220 Ace. Dankzij hun intelligentie zijn beide ideaal, ook voor beheer en monitoring vanop afstand.

Slimme service

Dankzij de eSMART Inside technologie en de Smart Service app is de sturing van preventieve serviceberichten bij beide ketels mogelijk. Service managers kunnen via hun smartphone of tablet alle informatie uitlezen, gelijk waar of wanneer. Dit zorgt voor een constante, intelligente connectie tussen ketel, service manager en eindgebruiker.

“De bouw van appartementen en gezamenlijke wooneenheden zit in de lift. Mede omdat de bouwoppervlakte geringer wordt en we zuinig willen omgaan met energie. Specifiek voor deze markt ontwikkelden we twee toestellen die voldoen aan de strengste normen, maar mét oog op de toekomst.”

Christophe Leroy, managing director bij Remeha België

Quinta Ace: slimme wandketel

De Quinta Ace is een compacte hoog rendement gaswandketel met een vermogen tot maar liefst 161,5 kW. Dankzij dit hoge vermogen kun je met minder ketels het gevraagde vermogen bekomen in een cascadeschakeling (meerdere ketels aan elkaar geschakeld) en kun je een breed scala aan gebouwen op een energiezuinige manier verwarmen met een zeer lage uitstoot. Natuurlijk kan de Quinta Ace ook als alleenstaand model gebruikt worden.

GAS 220 Ace : krachtpatser tot 300kW

De GAS 220 Ace is een compacte condenserende gasvloerketel voor de utiliteitsbouw. Ondanks zijn compacte afmetingen (vloeroppervlak van een halve vierkante meter), levert deze ketel een vermogen van 150 tot maar liefst 300kW.

Een groot vermogen, maar met een laag energieverbruik en lage emissies. Door de lage uitstoot van stikstofoxiden voldoet de ketel aan de strengste milieunormen. De gietaluminium warmtewisselaar zorgt ervoor dat de ketel licht blijft en snel kan reageren op een wisselende warmtevraag. De condensbak is van een composiet materiaal gemaakt, waardoor er geen aparte condensafvoer in het rookgaskanaal nodig is. Dit alles resulteert in minder onderhoud en een lagere TCO.

De GAS 220 Ace is ook in cascade-opstelling leverbaar, waardoor je met slechts 4 compacte ketels 1.200 kW kan leveren.

Bezoek ons op Batibouw 2017: hal 12, stand 519

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email