Remeha Quinta Ace, de krachtigste gasketel aan de wand…

Remeha
Remeha

Intelligent, compact en krachtig! Veelzijdig inzetbaar…

De Quinta Ace is een intelligente hoog rendement gaswandketel met een vermogen tot maar liefst 161,5 kW. Dankzij dit hoge vermogen is het mogelijk om met minder ketels het beoogde vermogen te bekomen, waardoor nog compactere installaties gerealiseerd worden. Behalve compact en krachtig kenmerkt de Quinta Ace zich door zijn intelligentie en zuinigheid. Het toestel is volledig voorbereid voor toekomstige communicatie en beheer op afstand. Daarnaast draagt deze ketel bij aan uw groenere toekomst dankzij een zeer lage uitstoot aan stikstofoxiden.

Met deze ketel speelt Remeha in op de digitale wereld met een duidelijke visie voor de toekomst. De Quinta Ace is dé verwarmingsketel die volledig klaar is voor het beheer en bewaking op afstand. Hierdoor is hij in staat om zelf preventieve servicemeldingen te sturen, waardoor de installateur zeer efficiënt kan werken en hij de klant lagere onderhoudstarieven kan aanbieden. 

Eind September is de Quinta Ace beschikbaar in België. Wilt u hierover meer weten, vul dan bijgevoegd formulier in en wij nemen met u contact op. 

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email