Deck-VQ vacuümisolatie, de oplossing op maat voor situaties waar beperkte ruimte beschikbaar is voor isolatie

Recticel Insulation
Recticel Insulation
Recticel Insulation

Verhoog de energie-efficiëntie met Deck-VQ vacuümisolatie voor platte daken en dakterrassen! Dankzij een eenvoudige installatie volgens jouw specifieke legplan is Deck VQ dé oplossing voor situaties met beperkte ruimte.

De innovatieve ultradunne Deck-VQ isolatiepanelen bieden een oplossing voor het isoleren van platte daken en dakterrassen waar de ruimte om te isoleren beperkt is. Het team van Recticel Insulation biedt een op maat gemaakt legplan met VIP-panelen (vacuümisolatiepanelen) voor een moeiteloze installatie. Deck-VQ levert hoge prestaties, is zeer betrouwbaar en biedt een oplossing waar traditionele isolatieoplossingen tekortschieten.

Bij renovaties is er steeds meer vraag naar dunnere isolatiematerialen die tegelijkertijd betere thermische prestaties leveren. Hierin voorziet Deck-VQ vacuümisolatie met een warmtegeleidingscoëfficiënt (lambda) van 0,006 W/mK in de kern - momenteel de beste prestatie op de markt. Met een dikte van slechts 45 mm kan Deck-VQ een nog betere isolatie bieden voor jouw renovatieprojecten. Dit resulteert in een extreem hoge isolatiewaarde op lange termijn zonder dat aanpassingen aan de bestaande dakopbouw nodig zijn, wat kostbare ingrepen voorkomt.

Belangrijkste kenmerken

  • Thermische prestaties van de VIP-kern: 0,006 W/mK
  • Druksterkte: ≥ 150 kPa
  • Treksterkte: ≥ 80 kPa
  • Brandgedrag: Euroclass E
  • Standaardafmetingen: 600 x 300mm, 600 x 600 mm, 1200 × 300 mm, 1200 × 600 mm
  • Thermische prestaties van Deck-VQ:
    • 45 mm 5,00 m²K/W
    • 60 mm 7,50 m²K/W

In de praktijk kom je vaak uitdagingen tegen die opgelost kunnen worden met Deck-VQ vacuümisolatie. Bijvoorbeeld, hoe isoleer je een goot van een terras met beperkte ruimte om te voldoen aan de vereiste U-waarde? Of hoe kun je een terras zo dun isoleren dat de deur nog steeds open kan? Ontdek meer op via deze link over Deck-VQ vacuümisolatie.  

Heb je vragen over Deck-VQ vacuümisolatie voor jouw project? Vul het formulier in en Recticel neemt met jou vrijblijvend contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email