Doorlopend isolatieschild om buitenmuren perfect te isoleren

De geringe dikte en uitstekende isolatievermogen van de Powerwall® isolatieplaat zorgen voor goed geïsoleerde buitenmuren. Door het tand- en groefsysteem en het afplakken met Rectitape® van hoeken en naden vermijdt men koudebruggen.

Ongeacht de keuze van buitengevelbekleding bouwt men met een innoverend systeem van regelschroeven een uitgelijnde en stabiele draagconstructie. Deze draagconstructie wordt bovenop de Powerwall® isolatie gemonteerd.

Keymark gecertificeerd

Powerwall® is een isolatieplaat met een kern in Taufoam by Recticel® met een volumegewicht van ong. 30 kg/m³. De platen zijn aan beide zijden voorzien van een lichtgewafelde zuivere aluminiumfolie van 50µ. Aan één kant is een raster voorzien om makkelijk te kunnen versnijden.

De isolatieplaten zijn ATG/H en CEN Keymark gecertificeerd. Powerwall® is onderworpen aan een permanente kwaliteitscontrole door een extern erkend organisme. Het Keymark certificaat is een streng Europees kwaliteitslabel en garandeert een uitmuntende kwaliteit.

Powerwall® als basis voor het Isofinish® bouwsysteem

Isofinish® is een bouwsysteem waarbij het isoleren en de afwerking door één en dezelfde aannemer kan worden geplaatst. Enerzijds is er een doorlopende isolatieschild en anderzijds een zelfdragende lattenstructuur waarop een buitgevelbekleding naar keuze kan worden bevestigd. Isofinish® bouwsysteem wordt gedragen door zes partners: Recticel Insulation, Borgh, Deceuninck, Eternit, VMZINC en Wienerberger.

Maak kennis met het duo Powerwall® en het Isofinish® bouwsysteem. Recticel Insulation maakte een heel interessante handleiding voor het vlot installeren van deze bouwoplossing. U kan deze aanvragen via het formulier.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email