EfficiŽnt de zolder isoleren met Comfofix isolatie

Recticel Insulation
Recticel Insulation
Recticel Insulation

Meer en meer mensen klussen in hun huis om de renovatiewerken of werken in de nieuwbouw budgetvriendelijk te houden. Eén van de vaak voorkomende klussen is de zolder isoleren om zo een extra kamer, hobbyruimte of polyvalente ruimte te creëren voor het gezin. Bij hellende daken kan je vlot aan de binnenzijde isoleren. Een perfecte klus dus om zelf te doen op een regen- of winterachtige dag. Check wel even of er een onderdak aanwezig is. De dakpannen mogen met andere woorden niet van langs binnen zichtbaar zijn.

Snel en gebruiksvriendelijk systeem om de zolder te isoleren

Om het klussen wat efficiënter te laten verlopen bedacht Recticel Insulation een pop-in-place isolatiesysteem voor hellende daken. Door de isolatieplaten tussen de dakspanten te duwen zijn bevestigingen niet nodig. De Comfofix® platen zijn zelfklemmend en de platen blijven dus perfect op hun plaats zitten. Daarbovenop is het materiaal schoon en veilig waardoor speciale beschermkledij niet nodig is.

Specificaties van de Comfofix® platen

Met een lambdawaarde van 0,022 W/mK isoleert het materiaal zeer goed. De platen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes volgens de hart op hart afstand tussen de spanten. In lengte zijn de panelen 1200 mm en in de breedte kan u kiezen tussen 450/550/600 mm. De overlap van de flexibele plaat plooit tijdens het induwen over de dikte van de PIR-plaat en zorgt zo, naast het vastzetten ervan, voor een perfecte aansluiting tegen het spant. Is een onderdak aanwezig? Dan kan u direct starten met Comfofix® te plaatsen.

Bent u klaar om eraan te beginnen? Vul het formulier in en Recticel Insulation bezorgt u de handige brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email