Comfofix, het eerste pop-in-place isolatiesysteem voor hellende daken

Recticel Insulation
Recticel Insulation
explodedview2

Een hellend dak aan de binnenzijde isoleren op een vlotte, makkelijke en kostenbesparende manier is voor elke bouwprofessional meer dan goud waard. Comfofix® is het eerste pop-in-place isolatiesysteem ter wereld die aan deze voorwaarden voldoet en interessant is voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

Waarom vlot, makkelijk en kostenbesparend?

U duwt de isolatieplaten simpelweg tussen de dakspanten. Bevestigingsmateriaal heeft u zelfs  niet nodig, dankzij de zelfklemmende techniek. Door het pop-in ontwerp blijven de platen op hun plaats zitten. Daarbovenop is het materiaal schoon en veilig waardoor speciale beschermkledij niet nodig is. Dus Comfofix® is vlot te plaatsen, makkelijk te hanteren en tegelijk kosteneffectief.

In welke maten is Comfofix® beschikbaar?

Met een lambdawaarde van 0.022 W/mK isoleert het materiaal zeer goed. De platen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes volgens de hart op hart afstand tussen de spanten. In lengte zijn de panelen 1200 mm en in de breedte kan u kiezen tussen 450/550/600 mm. De overlap van de flexibele plaat plooit tijdens het induwen over de dikte van de PIR-plaat en zorgt zo, naast het vastzetten ervan, voor een perfecte aansluiting tegen het spant. Is een onderdak aanwezig? Dan kan u direct starten met Comfofix® te plaatsen.

Klaar om meer projecten te realiseren in een kortere tijdspanne? Vul het formulier in en Recticel Insulation bezorgt u de brochure.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email