Geluidsisolatie zorgt voor meer stilte en rust in huis

Recticel Insulation
Silentwall1double
Recticel Insulation

Comfortabel wonen heeft niet enkel te maken met een aangename binnentemperatuur. Ook geluidsisolatie speelt hier een belangrijke rol. In deze hectische wereld zijn rust en stilte een kostbaar goed geworden. Daarom is het belangrijk de juiste akoestische isolatieoplossing te kiezen. Silentwall isolatiepanelen van Recticel Insulation maakt het mogelijk om binnenwanden akoestisch te isoleren. Silentwall isolatie vermindert de geluidsoverdracht tot 60 procent, wat neerkomt op een vermindering van 12 decibel. De installatie is ook zeer makkelijk: de isolatie wordt vastgelijmd aan de bestaande muur, daarna plaats je een gipskarton en de muur is schilder- of behangklaar.

“Ik ben helemaal overtuigd van Silentwall. De isolatiepanelen zijn super makkelijk en snel aan te brengen. Het versnijden van de panelen, het uitwerken van hoeken en kanten, het inlijmen: allemaal geen probleem. En het belangrijkste van al: je bent verzekerd van een tevreden eindklant,” 

Maxime Durassier, professioneel installateur

Silentwall panelen hebben een dikte van 40 mm en zijn beschikbaar in volgende formaten: 2600 x 1200 mm / 2500 x 600 mm / 1200 x 600 mm. De thermische geleidbaarheid van de panelen (λ) is 0,037 W/mK.

Vraag nu de brochure aan via het aanvraagformulier.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email