Eurothane G Xentro: de ideale oplossing voor binnenisolatie in kleine ruimtes

Recticel Insulation

Kleiner wonen zit in de lift. Bij het renoveren en isoleren van kleinere woningen en appartementen is het vaak een uitdaging om zoveel mogelijk ruimte te behouden. Daarom ontwikkelde Recticel  Eurothane® G Xentro®: ultradunne en hoogperformante isolatiepanelen met gipskarton. Met één product kunt u moeiteloos en snel, muren isoleren en afwerken. Zo wint u tijd en ruimte.

Win tijd…

De Eurothane® G Xentro® hardschuimisolatieplaat is aan één zijde bekleed met een gipskarton. Bovendien zit tussen de isolatie en het gipskarton een dampremmende laag. Dankzij de grote platen (260 x 120 cm) kunt u snel kamerhoog isoleren. De plaatsing is makkelijk en efficiënt. Daardoor kunt u in een mum van tijd uw project volledig afwerken.

en ruimte

Bij het renoveren van appartementen en kleine ruimtes is plaatswinst heel belangrijk. Dankzij de innovatieve Xentro® technologie hebben Eurothane® G Xentro® isolatiepanelen een extreem goede isolatiewaarde (lambda 0,019 W/mK) en bieden ze de mogelijkheid om heel dun te isoleren.

Kies toekomstgericht

Met Eurothane® G Xentro® maakt u een toekomstgerichte keuze. Zoals alle producten bij Recticel Insulation, worden isolatieplaten met Xentro® technology uitvoerig getest. Xentro® is uiterst energie‑efficiënt. Voorbeeld: met een dikte van slechts 40 mm behaalt u al een R-waarde van 2,10 m²K/W.

In een notedop

Eurothane® G Xentro®: ultraperformante isolatieplaat en gipskarton in één:

  • 3-in-1 oplossing: isolatiepaneel, dampremmende laag en gipskarton
  • Ultradun en hoogperformant (lambda 0,019 W/mK)
  • Makkelijk te plaatsen (PU-schuim, kleefgips of mechanisch), klaar voor afwerking

Eurothane® G Xentro® is beschikbaar in het formaat 2600 mm bij 1200 mm en verkrijgbaar in de volgende diktes: 20, 30, 40, 50 en 60 mm. Vraag via het formulier de brochure over Eurothane® G Xentro® aan.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email