Comfofix van Recticel Insulation is isoleren zonder boren of nieten

Recticel Insulation

Comfofix is het 'pop-in' concept dat Recticel Insulation tijdens Batibouw 2019 voorstelt. Deze baanbrekende isolatieplaten voor renovatie- en nieuwbouwprojecten met hellende daken zijn het snelste, gebruiksvriendelijkste isolatiemateriaal in de sector.

De platen worden op hun plaats geduwd en de klus is geklaard. Dankzij hun uitzonderlijke thermische prestaties is er bovendien slechts één dunne laag isolatiemateriaal nodig. De isolatie past zo tussen de dakspanten, waardoor de klant plaats bespaart onder het dak. Het unieke 'pop-in' ontwerp zorgt ervoor dat de platen op hun plaats blijven zitten zonder te boren of nieten en zonder schroeven of ander bevestigingsmaterialen. Het materiaal is schoon en veilig, dus zijn handschoenen en andere beschermende kleding niet nodig.

Omdat de oplossing in één laag, op korte tijd en zonder extra bevestigingsmateriaal of gereedschap wordt geplaatst, is dit systeem erg kosteneffectief.

Die energiebesparing is overigens niet de enige manier waarop we de klimaatverandering tegengaan: het 'pop-in' systeem is ook gemaakt van gerecycleerde materialen, waardoor de afvalberg verkleint en dit product een milieuvriendelijke keuze is.

Wilt u kennis maken met Comfofix van Recticel Insulation? Vraag via het formulier de brochure rond Comfofix aan. 

Of breng ons een bezoek op Batibouw 2019 : stand 304, hal 5 van Brussels Expo, van 21 februari tot 3 maart 2019

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email