Binnen isoleren is kinderspel met Eurothane G

Recticel Insulation
Recticel Insulation
Recticel Insulation

Recticel Insulation stelt Eurothane G voor, 3-in-1 isolatiepanelen met gipskarton, klaar voor afwerking. Hiermee heeft u een totaaloplossing voor binnenisolatie. Met Eurothane G kunt u zowel muren, zolders als plafonds isoleren én ze zijn snel behang- of schilderklaar. Door Recticel Insulation te kiezen als partner voor uw projecten, kiest u voor ervaring, expertise en vertrouwen. En dat is goed voor u én uw klant.

Win tijd en ruimte bij zolder, muur of plafond

De Eurothane G isolatieplaat heeft een kern in goed isolerend hard PIR-schuim, aan één zijde bekleed met een gipskartonplaat. Twee in één dus. Tussen het gipskarton en de isolatie zit bovendien al een dampremmende laag. Met de grote platen (260 cm hoog en 60 of 120 cm breed) kunt u snel kamerhoog isoleren.

De kleine plaat (120 cm hoog en 60 cm breed) is heel handig om zolders en andere ruimtes te isoleren. Dankzij het compacte formaat krijgt u die makkelijk door bijvoorbeeld een zolderopening. De kleine plaat is ook licht en dus makkelijk door één persoon te dragenen te plaatsen. Bovendien is deze gipskartonplaat waterwerend.

3-in-1: isolatiepaneel, dampremmende laag én gipskarton in één

Eurothane G combineert PIR-isolatie met een dampremmende laag én gipskarton in 1 super handig paneel. Dit biedt enkel voordelen: de muren, zolders en plafonds zijn sneller behang- en schilderklaar en u wint aan binnenruimte. De plaatsing van de platen is bovendien makkelijk en efficiënt waardoor uw project in een mum van tijd volledig afgewerkt raakt.

  • Ultradunne PIR-isolatie met een hoge thermische prestatie (λd = 0,022 W/mK)
  • Verbeterd brandgedrag: Euroclass B-s1, d0 in gebruik (NBN EN 13501-1)
  • Vlotte installatie met PU-schuim, kleefgips of via mechanische bevestiging

Beschikbaar in verschillende afmetingen: 120 cm x 60 cm (waterwerend en met 4 afgeschuinde zijden), 260 cm x 60 cm, 260 cm x 120 cm

Wist u dat uw klant bij renovatie een premie voor binnenisolatie van € 15/m² kan ontvangen? Met Eurothane G van amper 5 cm dik voldoet u al aan een Rd-waarde van minimum 2 m²K/W. Beschikt u als aannemer al over het vereiste certificaat van bekwaamheid? Informeer u bij Recticel Insulation door het aanvraagformulier in te vullen.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email