Verlies geen tijd met isoleren en afwerken van de binnenruimte

Hoe kunnen we de bouwer of verbouwer nog meer ondersteunen in haar of zijn nieuwbouw- of renovatieproject? Met deze vraag ging Recticel Insulation aan de slag en ontwikkelde een opmerkelijke toepassing waarbij u de binnnenruimte in 1 keer kan isoleren en afwerken.

Combodeco® van Recticel Insulation is samengesteld uit :

  • een isolatiepaneel waarvan de kern bestaat uit polyisoyanuraatschuim – in het kort: PIR schuim, en afgewerkt is aan één zijde met een gasdicht meerlagencomplex;
  • De andere zijde van het isolatiepaneel is verlijmd op een vormvaste MDF plaat van 7 mm dik, bekleed met witte decoratieve folie.

Deze oplossing is uiterst interessant voor het isoleren van zolder, muren, plafond of hellend dak.

Door deze samenstelling kan u uw project aan een record tempo realiseren. De vlotte installatie dankzij het tand-en-groef kliksysteem aan alle zijden van het paneel maken het nog makkelijker. Daarbijkomend kan u de platen onmiddellijk zonder primer overschilderen. U spaart dus heel wat tijd uit. Combodeco® van Recticel Insulation is beschikbaar in twee diktes : 30 mm en 100 mm. 

Wilt u meer weten over deze uiterst ingenieuze toepassing? Via het aanvraagformulier kan u de brochure en de handige installatiehandleiding aanvragen omtrent Combodeco®.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email