PPG Coatings bvba afdeling Architectural Coatings maakt deel uit van PPG Industries.

PPG Industries is in 1883 opgericht en levert aan klanten in de sector van decoratieve verven, anti-corrosie, industrie, automobiel en marine. Vanuit het hoofdkantoor in Pittsburgh (USA) opereert PPG wereldwijd in meer dan 60 landen.

In België is Sigma Coatings het marktleidend merk op gebied van bouwverven. Daarnaast maakt ook een uitgebreid gamma van applicatiemateriaal en non-paint deel uit van ons gamma onder het kwaliteitsvolle label ProGold.

PPG Coatings bvba afdeling Architectural Coatings staat voor duurzame ontwikkeling en innovatie. Er wordt continue geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën op het gebied van verf, prestaties, kleur, bindmiddelen, veiligheid, gezondheid en milieu.

PPG Coatings bvba afdeling Architectural Coatings kent in totaal 50 verkooppunten. De 20 eigen distributiepunten (Sigma Service Centers) vormen samen met de (partner)grossiers voor Sigma Coatings een goed landelijk dekkend netwerk. Alle distributiepunten groeien bovendien uit tot kennis- en informatiecentra. Een ontmoetingscentrum waar schilders, maar ook opdrachtgevers elkaar ontmoeten. Een kenniscentrum voor kleuradvies, technisch advies en opleidingen waar de koffie steeds klaar staat.


Merken: PPG Coatings
Overzicht van beschikbare informatie: 2 artikels, 0 bedrijfsvideos, 0 bestekteksten, 0 brochures, 0 CAD tekeningen, 0 certificaten, 0 handleidingen, 0 instructievideos, 0 technische fiches.