Nieuwe matte muurverf voor intensief gebruik

PPG Coatings

Bij Sigma Coatings willen we de technische en esthetische duurzaamheid van onze producten continu verbeteren. Ontdek ondermeer de optimale prestatie in reinigbaarheid of hoe onderhoudsintervallen verlengd kunnen worden dankzij deze duurzame producten.

Sigmapearl Clean Matt & Satin

Een strak geschilderde matte muur die jarenlang mooi blijft? Nu kan het, dankzij Sigmapearl Clean Matt, waarschijnlijk de best reinigbare matte muurverf ter wereld. Sigmapearl Clean Matt is hét advies voor ruimtes waar echt geleefd en gewerkt wordt.

In de praktijk blijkt het schoonmaken van matte muurverf vaak een probleem. Het resultaat is doorgaans een verkleuring op de muur of een glanzende plek. Sigmapearl Clean Matt is een zeer goed reinigbare, matte muurverf die bestand is tegen het intrekken van vlekken. De muurverf is duurzaam, glanst niet op na reiniging en is schrobvast, wat op lange termijn aanzienlijk scheelt in onderhoudskosten.

Het geheim van Sigmapearl Clean Matt is dat na dertig dagen uitharding zowel water- als vetachtige substanties niet in de coating trekken. Deze innovatieve oplossing zorgt ervoor dat bijvoorbeeld sporen van zwarte schoenzolen gemakkelijk met een doekje van het oppervlak weggeveegd kunnen worden. Dit is met name relevant in publieke ruimtes waar hygiëne en esthetiek een belangrijke rol spelen, zoals ziekenhuizen, scholen of hotels. Voor hardnekkig vuil, zoals koffie- of wijnvlekken, is het reinigingsmiddel Sigmapearl Cleaner ontwikkeld.

Sigmapearl Clean Matt is schrobvast klasse 1 volgens EN13300, optimaal dekkend en heeft een fijne structuur. Daarnaast is het product oplosmiddel- en emissievrij, geurarm, waarmee overlast voor de eindgebruiker tot het minimum wordt beperkt. De Sigmapearl Clean Matt is ook onderscheiden met een DUBOkeur-certificaat. Dit keurmerk geeft aan dat de verf tot de meest milieuvriendelijke producten in een bepaalde toepassing behoort.

Speciaal voor ruimtes waar veel met alcoholgels en professionele schoonmaakmiddelen gewerkt wordt, wordt nu ook de zijdeglans variant, Sigmapearl Clean Satin geïntroduceerd. Dit product is eveneens water- en vetafstotend; waardoor een zeer geringe vuilabsorptie plaatsvindt en biedt een mooi reinigbaar alternatief indien een zijdeglans afwerking gewenst is. Sigmapearl Clean Satin is zeer goed reinigbaar, uitstekend schrobvast volgens klasse 1 en combineert een hoge esthetische afwerking met een hoge functionaliteit.  Daarnaast is het bestand tegen een breed scala aan professionele reinigings- en desinfecteermiddelen, inclusief verscheidene alcoholgels en tevens tegelijkertijd inzetbaar als grond- en afwerkingslaag. Ook hier kan de Sigmapearl Cleaner gebruikt worden in geval van hardnekkige vlekken.

Sigmapearl Clean Satin is net als Sigmapearl Clean Matt vrijwel in alle kleuren beschikbaar bij de Sigma-verkooppunten.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email