POUJOULAT BeLux beschikt over diverse oplossingen voor elke gesloten gasketelconfiguratie.

 

COMBIFLUE is een modulaire dakuitgang die de afvoeren komende van de diverse technische installaties (condensatieketel, ventilatieafvoer en sanitaire ontluchting) in de woning groepeert.

 

De prefab COMBIFLUE combineert 4 toepassingen in 1 dakuitgang:

  • De ventilatie-afvoer
  • De ontluchting van de riolering
  • De rookgasafvoer van de condensatieketel
  • De zuurstoftoevoer van de condensatieketel

 

Persoonsgebonden

De COMBIFLUE is vervaardigd uit gegalvaniseerd en roestvrij staal en is door middel van een reeks kleuren in gladde of crepi-uitvoering beschikbaar. Daarnaast zijn er ook de baksteenstrips die een authentiek uitzicht weergeven.

 

Eenvoudige montage

De COMBIFLUE kan droog op het dak geplaatst worden, de dakstructuur moet niet versterkt worden, noch moet er onderdaks ingegrepen worden. Een bijhorende dakdoorvoerplaat, gemaakt op basis van de dakhelling, garandeert de waterdichtheid.

 

De Combiflue is luchtdicht ter hoogte van de dakplaat en is 360° draaibaar. Het systeem kan bovendien snel en eenvoudig gemonteerd worden, onder meer door het lichte en compacte design. Omdat het toestel onzichtbaar bevestigd wordt en verkrijgbaar is in diverse kleuren en afwerkingen, past het in elk interieur.

 

Dankzij de luchtdichte onderdakse plaat, is dit systeem geschikt om in een lage energiewoning te plaatsen, maar ook in een renovatie komt deze oplossing geheel tot zijn recht.

 

Getest en goedgekeurd

COMBIFLUE heeft een garantie van 10 jaar en werd getest door KIWA (Gastec) en CERIC.

 

Voor meer informatie, surf naar http://www.poujoulat.com?utm_source=bativox&utm_medium=site&utm_campaign=bativox