Voor de 10de keer organiseert PERI, producent van bekistingsmateriaal, steigers, ondersteuningen,... een bouwwedstrijd die gericht is naar alle onderwijsinstellingen in de bouwsector. Deze competitie omvat verschillende aspecten van de bouw. Het uiteindelijke doel bestaat erin om de kennis van die verschillende vlakken in te diepen aan de hand van praktische taken voornamelijk bij betoncalculaties en bekistingstechnieken.

 

 

 

Het gebruik van PERI CAD of ELPOS zal deel uitmaken van de oefening.

  • Inschrijvingen die voldoen aan de voorwaarden zullen strijden voor de toekenning van de PERI-prijzen
  • De totale prijzenwaarde ligt boven de 20.000€!

 

De jury zal bestaan uit gerenommeerde bouwspecialisten. De medewerkers van de vijf beste studies zullen voor de finale kwalificatie te Weissenhorn, Duitsland in november 2015 worden uitgenodigd. De jury zal dan beslissen over de definitieve uitslag op basis van de presentaties van de studenten. Het 3-daagse evenement zal ook leiden tot een georganiseerde avondprogramma voor alle deelnemers.

Groepjes van max. 5 studenten mogen deelnemen aan de wedstrijd. De inzendingen, dienen in het Engels of Duits te worden ingevuld en zijn beperkt tot 100 pagina's (inclusief plannen en lay-outs ).  De inzendingen worden niet teruggestuurd daar ze  eigendom van PERI worden. PERI beschikt over de publicatierechten met vermelding van de naam van de auteur(s).

 

Laatste datum van de aanlevering staat vast op 31 juli 2015 (datum poststempel).

 

Hoe deelnemen? http://www.peri.com/en/solutions/knowledge/construction_exercise.cfm