Een lift vernieuwen is een investering in het heden en de toekomst...

OTIS
OTIS

Iedereen kent wel de typische gebreken aan oudere liften. Schokken, een hoogteverschil bij het in- en uitstappen, ouderwetse drukknoppen, slechte deurcontacten, ... Nog belangrijker zijn de onzichtbare gebreken, zoals slijtage aan de bekabeling, de machine en het sturingssysteem. En wat met het energieverbuik van de oude installatie?

OTIS heeft voor u een oplossing klaar met grensverlengende technologie: het GeN2 MOD-systeem. Dit systeem zorgt voor een volledige modernisatie/upgrade van oudere liften waarin kwaliteit centraal staat.

Conventionele staalkabels worden vervangen door onze platte stalen aandrijfriem met polyurethaancoating. Deze riemen zijn 20 keer lichter en gaan tot 3 keer langer mee.

De bestaande (meestal grote) machine wordt vervangen door onze gearless machine met permanente magneten. Deze machine is tot 70% kleiner t.o.v. een conventionele overbrenging en zorgt voor uitzonderlijke prestaties qua energieverbruik.

De installatie heeft slechts vier draden nodig, wat het risico op stroomonderbrekeningen op micro-elektrisch niveau verkleint.  En uiteraard zijn er tal van mogelijkheden om ook esthetisch verrassend uit de hoek te komen.

OTIS combineert veiligheid, performantie, toptechnologie en respect voor de natuur in één: GeN2 MOD, maakt uw (oude) lift klaar voor een nieuwe generatie.

Gezien het huidig KB, vraag hieronder vrijblijvend advies over al de OTIS modernisatie-pakketten en de huidige wetgeving.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email