Omnicol introduceert nieuwe generatie epoxymortel. Vaarwel verkleurde voegen!

Omnicol
Omnicol
Omnicol

Koffie, wijn, etensresten, kalkafzetting: een tegelvloer - en dan vooral de voegen - krijgt heel wat te verduren. Om definitief komaf te maken met lelijke verkleuringen of zelfs schimmel, komt het Belgische OMNICOL met een nieuwe epoxymortel op de proppen, in samenwerking met de Amerikaanse fabrikant Laticrete. Neem de proef op de som en kom naar de OMNICOL stand op Batibouw.

Verkleurde of beschimmelde voegen zijn een gekend probleem in industriële natte ruimtes zoals wasstraten, grootkeukens, wellnesscentra, enzovoort. Maar ook in de particuliere keuken, badkamer of op het terras steekt het euvel vaak de kop op. Bovendien is het geen doe-het-zelfwerk, want 2-componenten epoxy is bijzonder stug in de verwerking, en resten blijven meteen en hardnekkig op het tegelwerk plakken.

Samen met de Amerikaanse partner Laticrete brengen we een 3-componenten epoxymortel op de markt die een hoogwaardig resultaat geeft, op een schone én gebruiksvriendelijke manier. Dit dankzij een compleet nieuw concept. Voor het eerst wordt gebruik gemaakt van 3 componenten, een basisproduct (hars en een verharder), aangevuld met gekleurd zand als derde component.

Deze nieuwe generatie voegmortel, PROF 123 Omnifill, is 100% kleurvast, waterdicht en bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën, ook die van schoonmaakproducten. Ideaal dus voor toepassing in natte ruimtes als badkamers, zwembaden, keukens, wasstraten en noem maar op. En die - anders dan de klassieke 2-componentenepoxy – zich heel makkelijk laat verwerken. Ook de handelaar doet zijn voordeel met de langere stockagetijd. Het basisproduct blijft 24 maanden houdbaar, de kleurcomponent onbeperkt.


Unieke systeemgarantie door werfbegeleiding

Zekerheid over de kwaliteit en het eindresultaat levert Omnicol via een unieke projectbegeleiding. “Dit product is een primeur in de markt, en daar willen we een gepaste service bij bieden. Via een duidelijk 4 stappenplan, van conceptfase tot uitvoeringscontrole, kan de aannemer een beroep doen op een professioneel advies op de werf. Onze kennis wordt optimaal gekoppeld aan de ervaring van de uitvoerder. Zo winnen we tijd en minimaliseren we fouten en kosten voor beide partijen.” zegt Wim Strobbe van Omnicol, de Benelux marktleider in de sector.

Het Belgische Omnicol is gekend vanwege zijn innovatieve lijmtechnieken, denk maar aan het revolutionaire verlijmen van bakstenen in de bouw. Omnicol heeft op dat vlak tal van nationale en internationale referenties op zijn naam staan, zoals van het MAS, het Koning Boudewijnstadion tot het Tate Modern Museum in Londen.

 

PROF 123 Omnifill is verkrijgbaar in meer dan 300 speciaalzaken, tegelhandelaars en de bouwmaterialenhandel in België in 24 kleuren.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email