Kookeiland zonder dampkap? Dat kan!

Panorama is een kookplaat met geïntegreerde dampkap. Hierdoor creëert u een keukeneiland of open keuken, zonder dat u rekening moet houden met de afvoer van een dampkap. Na ‘One Pro’ lanceert Novy nu een tweede kookplaat met geïntegreerde dampkap: Panorama. De afzuigtoren zit handig en stijlvol achteraan het werkblad. Op esthetisch vlak letterlijk het pareltje in huis. Met het oog op visuele perfectie en hoogstaande kwaliteit werd gekozen voor een strakke, zwarte afzuigtoren, opgetrokken in semitransparant glas.

Heeft u oog voor design?

Je kunt dit type “kookplaat en dampkap in één” namelijk quasi overal in de keuken gaan installeren omdat je geen rekening hoeft te houden met een plafond of muur om de traditionele dampkap aan te hangen. Door te kiezen voor een kookplaat met een geïntegreerde dampkap krijg je dus een ongeziene architecturale planningsvrijheid in de keuken.

Afzuigen aan de bron is 40% efficiënter

De afzuigtoren kan op 10, 20 of 30 cm gepositioneerd worden, wat zorgt voor de meest optimale en efficiënte afzuiging. Door afzuiging aan de bron, namelijk op hoogte van de potten en pannen, heeft u minimum 40% efficiëntere captatie van geur- en kookdampen in vergelijking met gelijkaardige toestellen op de markt.* Na het koken verdwijnt de afzuigtoren weer in de kookplaat wanneer je die niet gebruikt. Zo creëer je snel visuele rust in de keuken. Uiteraard is Panorama een bijzonder stille dampkap, zoals we dat van Novy gewoon zijn.

Er werd goed nagedacht over Panorama

Weinig ruimteverlies onder de kookplaat

Bij Panorama zit de afzuigtoren handig en stijlvol achteraan de kookplaat, zodat je meer bewegingsvrijheid hebt tijdens het koken. Handig daarbij is dat je weinig bergruimte in de onderkast verliest, doordat je lades van 40 cm diep kan voorzien. Voldoende ruimte dus om al je potten en pannen in kwijt te raken.

Aanpasbare zuigstand

Daarnaast is Panorama uitgerust met de nieuwe intuïtieve en handige AUTO-functie van Novy. Deze functie zorgt ervoor dat de afzuigtoren zich automatisch aanpast aan de meest voorkomende kooksituatie, namelijk met een pot van 15 cm hoog. Met één druk op de knop zal Panorama zich op 20 cm positioneren en de meest optimale zuigstand inschakelen.

Reinigen is kinderspel

De afzuigtoren en de kookplaat zijn makkelijk schoon te maken na een kookbeurt. Na het koken verdwijnt de toren in het glazen oppervlak van de kookplaat. In één beweging kan je de overige kookresten verwijderen. De onderdelen van de afzuigtoren, zoals de vetfilter, vragen heel weinig onderhoud en zijn vaatwasbestendig.

Wilt u meer weten over de afzuigtoren Panorama van NOVY? Vul het antwoordformulier in en NOVY neemt met u contact op.

­

Informatie aanvraag

Laat dit veld leeg:

Quick links

Telefoon Email