NERVA, gevestigd te Harelbeke, maakt reeds decennia lang geprefabriceerde vloerelementen in voorgespannen beton. Onze klanten zijn aannemers uit de utiliteitsbouw, appartementsbouw en woningbouw. Ons UITGEBREID GAMMA is een enorme troef (VS en SC types met diktes van 12 cm tot 40 cm) en biedt oplossingen voor de meeste toepassingen.

NERVA kan tal van referenties voorleggen in België maar ook in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

KWALITEIT op alle vlak, is en blijft onze missie. We blijven de gekende kwaliteit garanderen. We waken zeer streng op de kwaliteit van de BETONSAMENSTELLING en MAATVASTHEID van de betonnen elementen. Ook service en flexibiliteit zien wij als kwaliteit.

Een ander thema dat bij NERVA aandacht krijgt, is DUURZAAMHEID. Buur van NERVA, IMOG verbrandt jaarlijks 65 miljoen kg restafval. Deze warmte wordt niet onbenut gelaten. NERVA verwarmt sinds kort de productiebanen met de restwarmte afkomstig van IMOG. De verwarming van de banen biedt het voordeel het productieproces zo kort mogelijk te houden en een maximale kwaliteit te garanderen.

Als STUDIEBUREAU, ARCHITECT of AANNEMER kan je bij NERVA terecht voor alle info, vragen of technische ondersteuning in de studie van uw project. Raadpleeg onze website www.nerva.be of contacteer ons via sales@nerva.be of 056/73.50.10